کد خبر:۷۵۷۴۹۹

اروپا در پی جایگزین کردن نفت خام روسیه بجای نفت ونزوئلا

در حالی‌ که تحریم‌های آمریکا صادرات نفت شور ونزوئلا را محدود کرده است، پالایشگاه‌های اروپایی در حال جایگزین کردن نفت شور روسیه هستند. در همین راستا نفت شور روسیه به شدت گران شده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، درحالی‌که تحریم‌های آمریکا صادرات نفت شور ونزوئلا را محدود کرده است، پالایشگاه‌های اروپایی در حال جایگزین کردن نفت شور روسیه هستند. در همین راستا نفت شور روسیه به شدت گران شده است.

خبرگزاری رویترز با اشاره به منابع آگاه از صنعت تجارت نفت، گزارش می‌دهد که این وضعیت در حالی تشدید شده است که اعضای اوپک، تحت توافق اوپک پلاس درجه‌های شورتر نفت خام را کمتر تولید می‌کنند تا قیمت‌ها را تقویت کنند.

نفت خام آمریکا نمی‌تواند این جای خالی را پر کند، چراکه به شدت سبک و شیرین است. این درحالی است که تأسیسات پالایشگاه‌های اروپا مناسب پردازش درجه‌های سنگین‌تر نفت خام به علاوه نفت شیرین می‌باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار