وزیر علوم تصریح کرد: در دانشگاه ها برای اینکه همکاران به مسائل و مشکلات موجود در جامعه به صورت تخصصی بپردازند باید دانشجویان را در حل این پروژه ها قرار دهند ضمن اینکه باید دانشجویانی تربیت کنیم که علاوه بر نگاه عالمانه برای ورود به جامعه نیز آماده شوند.
وی گفت: این مقطع یک نقطه عطف برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و باید از انحصارگری دانشگاه ها بپردازیم و تلاش کنیم علاوه بر پیشرفت در حوزه های آموزشی همکاری های بین گروهی نیز افزایش یابد و انجام پژوهش های مشترک دستاوردهای خوبی را به همراه خواهد داشت.
غلامی گفت: دانشجویان باید از کار مشترک گروهی استقبال کنند و ما وظیفه داریم آنها را تشویق کنیم البته ممکن است محدودیت های آئین نامه ای در این خصوص وجود داشته باشد و هر جا که شما اعضای هیئت علمی احساس کردید در این بحث کمبودی وجود دارد پیشنهاد تحول را ارائه کنید و ما سعی می کنیم تا حد توان آن را مطرح و مرتفع کنیم.
وزیر علوم بیان کرد: امیدواریم با برگزاری این نشست به زودی شاهد تحول خوبی در حوزه آموزش باشیم و همان طور در پژوهش حرف های بسیاری برای گفتن داریم در آموزش نیز به همان سطح دست یابیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تلاش مان باید در جهت خدمات دانشجویان غیرایرانی معطوف باشد و دانشگاه ها نیاز دارند علاوه محتوای درسی خصوصا تحصیلات تکمیلی زمینه های لازم برای چابک سازی سیستم جهت جذب دانشجوی خارجی را اجرایی کنند