کد خبر:۷۵۸۸۷۳

اختصاص یک روز از حقوق کارکنان ستاد اقامه نماز به مناطق سیل زده

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور، از تخصیص یک روز از حقوق کارکنان این نهاد به مناطق سیل زده خبر داد.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمود مظفر، قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور، با اشاره به کمک‌های مردمی به مناطق سیل زده، گفت: ستاد اقامه نماز از همان ابتدا، با تأکید حجت الاسلام قرائتی، نسبت به ارسال امکانات امدادی و اعزام نیروی‌های جهادی، متشکل از کارکنان و طلاب مرکز تخصصی نماز، به استان‌های حادثه دیده همت گماشت و به کمک حادثه دیدگان شتافت.

وی افزود: این نهاد نیز با ارسال مواد غذایی و کمک‌های نقدی در این امر خیر مشارکت نموده و امروز هم با اختصاص یک روز از حقوق کارکنان، سعی در کاهش درد و آلام مردم سیل زده دارد.

قائم مقام ستاد اقامه نماز به بیان اهمیت کمک به محرومان در کنار اقامه نماز پرداخت و اضافه کرد: انشاالله همه نمازگزاران عزیز با تأسی به آیات قرآن کریم، که در اکثر موارد اقامه نماز را در کنار کمک به محرومان و نیازمندان بیان می‌کند، به کمک هموطنان آسیب دیده بشتابند و در این امر خیر از یکدیگر سبقت بگیرند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار