وزیر علوم گفت: بیش از ۱۹۶ مرکز رشد در کنار دانشگاههای کشور وجود دارد که این مراکز نگاهی نو به عرصه علم آموزی و پژوهش خواهند داشت.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصورغلامی، وزیر علوم در آیین آغاز ساخت نیروگاه خورشیدی ۲۰ مگاواتی در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز گفت: بسیاری از فعالیتهایی که در دانشگاه انجام میشود، میتواند تاثیرات جهانی داشته باشد و اگر سرمایهگذاری در این بخشها صورت گیرد نه تنها صنعت از این سرمایهگذاری منفعت پیدا میکند، بلکه دانشگاه نیز از نظر مالی بهرهمند میشود.
غلامی تصریح کرد: بسیاری از دانشگاهها توانستهاند در تامین منابع مالی خود اقداماتی انجام دهند؛ این رویکردی است که وزارت علوم برای تامین منابع مالی دانشگاهها در کشور دارد.
وزیرعلوم خاطرنشان کرد: دانشگاهها همان گونه که در برنامهریزی ششم توسعه آورده شده در تامین منابع مالی باید با استفاده از ظرفیتهای واحد آموزشی نسبت به کسب درآمد اقدام کنند.
وی گفت: هرچه قدر درحوزههای مختلف علمی سرمایهگذاری صورت گیرد بازدهی این سرمایهگذاری بلندمدت و میزان سودآوری نیز چندین برابر است و شاهدهستیم که در استان فارس نیز بر جذب سرمایهگذاری علمی اهتمام ویژهای صورت گرفته است.
غلامی سرمایه گذاری در علم را سرمایه گذاری برای آیندگان دانست و افزود: همکاری مسئولان استان فارس با دانشگاه شیراز قابل تقدیر است و اگر سرمایهگذاری اقتصادی نیز در قالب حمایتها رخ دهد سرمایهگذاری پایداری است.
وزیر علوم با اشاره به اینکه مراکز رشد، عاملی برای توسعه ارتباط علم و صنعت هستند، بیان کرد: بیش از ۱۹۶ مرکز رشد در کنار دانشگاههای کشور وجود دارد که این مراکز نگاهی نو به عرصه علم آموزی و پژوهش خواهند داشت؛ البته این مراکز، مرکزی برای کسب ثروت هستند.
در این آیین علاوه بر اینکه وزیر علوم، کلنگ عملیات ساخت نیروگاه ۲۰ مگاواتی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز را بر زمین زد، عملیات اجرایی دو نیروگاه ۲۵ مگاواتی تولید انرژی خورشیدی در شهرستانهای آباده و نی ریز نیز به صورت ویدیویی آغاز شد.