کد خبر:۷۵۹۸۸۲

ثبت ۱۱۷ تخلف در نمایشگاه کتاب

رئیس‌کمیته بدوی رسیدگی به تخلفات ناشران داخلی در سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از بررسی ۱۱۷ گزارش و صدور هشت رأی خبر داد.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رئیس‌کمیته بدوی رسیدگی به تخلفات ناشران داخلی در سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از بررسی ۱۱۷ گزارش و صدور هشت رأی خبر داد. داریوش رضوانی با اشاره به بررسی پرونده‌های گزارش‌شده گفت: در نخستین جلسه کمیته بدوی رسیدگی به تخلفات ناشران ۱۱۷ گزارش از بخش ناشران داخلی مورد بررسی قرار گرفت. خوشبختانه اکثریت پرونده‌ها با دادن تذکر شفاهی و گفتگو با غرفه‌داران حل و فصل شدند و غرفه‌داران متعهد شدند از تکرار اقدامات یادشده خودداری کنند.

او ادامه داد: همچنین هشت رأی نیز صادر شد. دو رأی به تعطیلی یکروزه غرفه و شش رأی دیگر به تذکر کتبی، اخذ تعهد با شرط عدم تکرار و در صورت تکرار منع از حضور در نمایشگاه سال آینده منجر شد.

رضوانی اعلام کرد: در این جلسه مقرر شد چنانچه ناشران و غرفه‌دارانی تخلفی را مرتکب شده و از کم و کیف آن مطلع نبوده و یا دلیل توجیهی داشتند، همراه با مسئول بخش تخصصی در جلسه هیئت حضور یافته و دفاعیات خود را برای تصمیم‌گیری‌های نهایی اعلام کنند.

رئیس‌هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات ناشران داخلی در سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: اکثریت پرونده‌های مطرح‌شده به بخش کودک و نوجوان اختصاص داشت که به عرضه محصولات فرهنگی غیر کتاب و ارائه کتاب‌های غیر در نمایشگاه مربوط می‌شد.

او در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه به دلیل پافشاری هیئت بر آرای صادرشده در سال گذشته، تا به امروز (سومین روز نمایشگاه کتاب) هیچ گزارشی از سوءاستفاده از بن‌کارت‌های خرید کتاب ارائه نشده است.

سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «خواندن توانستن است» از چهار تا ۱۴ اردیبهشت‌ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار