کد خبر:۷۵۹۹۰۴

استقبال مردمی از کتاب‌های «دختری کنار شط» و «سرباز سال‌های ابری»

مدیر انتشارات فاتحان از استقبال مردمی از کتاب «دختری کنار شط» و «سرباز سال‌های ابری» طی سه روز گذشته در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و در انتشارات فاتحان خبر داد.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی ناظری، مدیر این انتشارات که در حوزه فرهنگ و تاریخ شفاهی دفاع مقدس فعالیت دارد با بیان اینکه یکی از وظایف نهاد‌ها و مراکز فعال فرهنگی و انتشاراتی دفاع مقدس تبیین و انتقال فرهنگ ایثار و حماسه‌های رزمندگان با زبانی نو به نسل جوان از طریق ادبیات وهنر است تصریح کرد: این انتشارات تاکنون موفق شده است ۲۰۰ عنوان کتاب را در زمینه‌های تاریخ شفاهی دفاع مقدس، خاطرات، داستان زندگی نامه و زندگی نامه داستانی منتشر و به علاقه‌مندان و نسل نو تقدیم کند.

رئیس هیات مدیره مجمع ناشران دفاع مقدس با بیان اینکه در مقطعی که هجمه فرهنگی دشمن به باور‌های نسل جوان شدت گرفته همدلی و همراهی ناشران فعال این حوزه بیشتر احساس می‌شود، استقبال از کتاب‌های انتشارات فاتحان را خوب توصیف کرد و افرود: کتاب سرباز سال‌های ابری تاریخ شفاهی دوران دفاع مقدس به روایت سیدقاسم یاحسینی که شامل خاطرات عبدالحسن بنادری از کارکنان شرکت ملی نفت است و کتاب دختری کنار شط به قلم عبدالرضا سالمی نژاد که زندگی وخاطرات بانوی شهیده مریم فرهانیان است، طی سه روز گذشته با استقبال خوب اقشار مختلف مردم و جوانان مواجه شده است.

مدیر انتشارات فاتحان ادامه داد: در کتاب دختری کنار شط نویسنده در ۸ فصل تلاش کرده الگویی شخصیتی از این بانوی شهید به خوانندگان و مخاطبان ارایه کند. انتشارات فاتحان در راهروی ۱۷ غرفه ۲۵ آماده پذیرایی از علاقه‌مندان است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار