آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۰۳۰۰
دانشجوئیت |

مجری جنجالی رادیو به شبکه سه آمد

سید حسین حسینی مجری جسور و مطالبه گر برنامه پیک بامدادی که چندی پیش از این برنامه پر مخاطب رادیو ایران کنار گذاشته شده بود با یک برنامه صبحگاهی به شبکه سه آمد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید حسین حسینی مجری جسور و مطالبه گر برنامه پیک بامدادی که چندی پیش از این برنامه پر مخاطب رادیو ایران کنار گذاشته شده بود با یک برنامه صبحگاهی به شبکه سه آمد.

سیدحسین حسینی که مدت 10 سال اجرای برنامه «پیک بامدادی» را برعهده داشت در برنامه روز یازدهم آذر سال 97 نسبت به ماجرای عروسی پرخرج و لوکس پسر سفیر دانمارک انتقاد کرده بود و این بار هم به خاطر گلایه از روند آرام خداحافظی بازنشستگان به کنایه جملاتی را استفاده کرد. سی‌‌ام آذر ماه این گوینده در اختیار امور اداری قرار گرفت تا محل کار جدید او در اداره کل برنامه‌های سیاسی سازمان صداوسیما مشخص شود.

وی پس از مدتی دوری از پیک بامدادی این بار با برنامه مطالبه گرانه خود به شبکه سه سیما آمده است. سید حسین حسینی در واکنش به توئیت مصطفی قاسمیان در خصوص برنامه اش نوشت، به لطف خدا از امروز پخش برنامه زنده " سلام صبح به خیر " از شبکه سه سیما آغاز شد و در این برنامه سعی میکنم مطالبات مردم را پیگیری کنم.

 

مجری جنجالی رادیو به شبکه سه آمد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار