کد خبر:۷۶۰۷۲۳
در پروژه جدید دانشمندان؛

تلسکوپ‌های فضایی برای تشخیص سرطان آماده به خدمت می‌شوند

طی یک تحقیق چند میلیون پوندی در انگلیس، دانشمندان سعی دارند با استفاده از فناوری تلسکوپ‌های فضایی سرطان روده را خیلی سریع تشخیص دهند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، در یک تحقیق چند میلیون پوندی که سازمان فضایی انگلیس نیز در آن شرکت می‌کند، از فناوری تلسکوپ‌های فضایی برای تشخیص سرطان روده استفاده می‌شود.

گروهی از محقان کالج لندن امیدوارند با تشخیص زودهنگام این بیماری جان بیماران را نجات دهند. در همین راستا آن‌ها تصمیم دارند از فناوری فضایی برای تحلیل سریع‌تر ویدئو‌های کلونوسکوپی استفاده کنند. پروژه «سیستم خدمات درمانی تشخیص زودهنگام سرطان» که پروژه Earth Scan نیز نامیده می‌شود از نوآوری‌هایی در حوزه انتقال اطلاعات استفاده می‌کند که در اصل برای کنترل ماهواره‌ها در فضا ابداع شده است.

سازمان فضایی انگلیس ۵ میلیون پوند در این پروژه هزینه می‌کند از سوی دیگر «کریس اسکیدمور» وزیر علوم انگلیس اعلام کرده سیستم خدمات درمانی تصمیم دارد با استفاده از پیشرفت‌های فناوری در صنایع دیگر از مرگ و میر ناشی از سرطان در این کشور را کمتر کند.

وی در این باره گفت: فناوری هوش مصنوعی حدود یک دهه قبل ابداع شد و از آن برای رصد و بررسی سیاره‌های دوردست استفاده شد. اکنون با کمک آن می‌توان یکی از بدترین انواع سرطان را در مراحل اولیه ردیابی کرد.

به‌هرحال در صنعت فضایی ارتباط سریع و قابل اعتماد برای انتقال اطلاعات هنگام کنترل تلسکوپ‌ها در اعماق فضا اهمیت زیادی دارد. در همین راستا در پروژه جدید دانشمندان سعی دارند با کمک این فناوری تصویر‌های کلونوسکوپی را تحلیل کنند. این سیستم پولیپ‌هایی را در روده شناسایی می‌کند که چشم انسان از آن‌ها غافل می‌ماند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار