آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۱۰۵۸
پرطرفدارترین‌های نمایشگاه کتاب تهران (۵)؛

رمانی دینی با استقبال ۱۵۰ هزار نفری

گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در ساعات پایانی هر روز نمایشگاه کتاب تهران نسبت به معرفی یکی از پرطرفدارترین کتاب تهران اقدام خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزای دانشجو، سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۴ تا ۱۴ اردیبهشت ماه از ساعت ١٠ صبح تا ٢٠ عصر در مصلی تهران برپا خواهد بود که دراین دوره ۳۲۰۰ ناشر با ۴۴۰ هزار عنوان کتاب در نمایشگاه کتاب حضور دارند که بدون شک نمایشگاه کتاب تهران را به بزرگترین محفلی علاقه‌مندان به کتاب و کتاب خوانی تبدیل کرده است.

بر همین اساس گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نسبت به معرفی یکی از پرطرفدارین کتاب نمایشگاه تهران اقدام خواهد کرد که در ادامه از نظرتان میگذرد:

رویای نیمه شب

دم زدن از دین در حوزه داستان و رمان شاید به زعم برخی عجیب باشد؛ اما عجیبتر زمانی است که یک روحانی دست به قلم شود و داستانی بنویسید که از قضا اینقدر رمانش جذاب باشد که همه پیش فرض ها را هم به درستی ازبین ببرد؛ که مصداقش در مورد مظفر سالاری است.

مضمون رمان «رویای نیمه‌شب» نوشته حجت الاسلام مظفر سالاری، روایتگر وحدت میان پیروان مذهب شیعه و سنی است و نویسنده سعی کرده با گنجاندن عشق میان دو جوان از دو مذهب متقابل، عشق و ایثار را به‌عنوان عامل وحدت در جامعه‌ای آشوب‌زده معرفی کند.

این کتاب، رمانی است عاشقانه با درون مایه مذهبی که خواندنش برای تمام سنین پیشنهاد می‌شود. سالاری تلاش کرده با نثری روان و ساده، مشکلات مذهبی مسلمانان را در قالب شور عشق و جوانی بیان کند و همین امر باعث شده تا خواننده مجذوب داستان شده و تا آخر شخصیت‌های داستان را دنبال کنند.

مظفر سالاری در کتاب داستانی خود ماجرای عشق هاشم، جوانی سنی به دختری از خانواده‌ای شیعه است. در این داستان ماجراهایی مذهبی و تاریخی نیز گنجانده‌شده است. ماجرا در قرون اولیه هجری در شهر حلّه از شهرهای عراق اتفاق می‌افتد که زمانی جایگاه حوزه علمیه شیعه و زادگاه مجتهدان بسیاری بوده است.

در بخشی از این رمان دینی می‌خوانیم:

«پدربزرگ از پشت قفسه‌ها بیرون آمد و به گوشواره‌ای زیبا و گران‌بها که من طراحی کرده بودم و ساخته بودم، اشاره کرد. خوشحال شدم که آن را برای ریحانه انتخاب کرده بود؛ هرچند بعید می‌دیدم که مادرش زیر بار قیمت آن برود. گوشواره را بیرون آوردم و به پدربزرگ دادم.

طراحی و ساخت این گوشواره کار هاشم است. حرف ندارد!

مادر ریحانه گوشواره‌ها را گرفت و ورانداز کرد:

قشنگ‌اند، ولی ما چیزی ارزان می‌خواهیم.

مادر ریحانه گوشواره‌ها را روی مخمل گذاشت. با نگاهش گوشواره‌های قبلی را جستجو کرد. پدربزرگ گوشواره‌های گران‌بها را توی جعبه کوچکی گذاشت. جعبه را به‌طرف مادر ریحانه سراند.

ازقضا قیمت این گوشواره‌ها دو دینار است.

در دلم به پدربزرگ آفرین گفتم. از خدا می‌خواستم که ریحانه صاحب آن گوشواره‌ها شود. قیمت واقعی‌اش ده دینار بود. یک هفته روی آن زحمت‌کشیده بودم.»

این رمان تاکنون بیش از 80 بار به زیرچاپ رفته و تاکنون 150 هزار از آن از سوی علاقه‌مندان به رمان و داستان مورد خریداری قرار گرفته است.

نویسنده درباره «رویای نیمه شب» گفته است:

«من در رویای نیمه شب به کودکان و نوجوانان فکر می‌کنم، شاید بتوان گفت که این رمان، رمان خانواده است، من برای نگارش این رمان متوسل به حضرت ولی عصر(عج) شدم و از آن حضرت استمداد خواستم، از نکات جالب توجه در این کار این بود که پیش‌نویس و پاک‌نویس نداشتم و فقط برخی اصلاحات ویرایشی انجام گرفت.

همچنین می‌خواستم نشان دهم تشرف یک قضیه فردی نیست و همه با آن درگیر خواهند بود به طوری که یک خواننده سنی مذهب این اثر را خوانده بود و گفته بود که اثر منصفانه‌ای است.

رویای نیمه‌شب ، ترسیم شیوه معاشرت و همزیستی مسالمت‌آمیز مردمی است که معتقد به دو مکتب متفاوت می‌باشند، اما در زیر چتر مشترکات اعتقادی خود چون خدا، قبله، کتاب و پیامبر(ص) که با صمیمیت و دوستی به مراوده با یکدیگر می‌پردازند.»

گفتنی است؛ حجت السلام و المسلمین مظفر سالاری، متولد ۱۳۴۱ در یزد، نویسنده، محقق، مدرس و منتقد است. از آثار او در کارنامه نویسندگی‌اش می‌توان به "قصه‌های من و ننه آغا  با درون مایه‌ها و دست‌مایه‌های نمایشی در قرآن و نیز "قایق راندن به اقیانوس" اشاره کرد که تازه‌ترین رمان او با عنوان «شب صورتی» نیز به تازگی روانه بازار نشر شده است.

نویسنده: مظفر سالاری

ناشر: کتابستان معرفت

بخش: عمومی  سالن: شبستان  راهرو: 15  غرفه: 26

   
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار