کد خبر:۷۶۱۷۵۱

سفیر آمریکا بار دیگر شرکت‌های آلمانی همکار در «نورد استریم» را تهدید کرد

سفیر آمریکا در برلین شرکت‌های آلمانی حاضر در پروژه «نورد استریم-۲» را مجددا به اعمال تحریم تهدید کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سفیر آمریکا در آلمان مجددا از تهدید به تحریم علیه شرکت‌های آلمانی حاضر در پروژه ساخت خط لوله گازی «نورد استریم-۲» در «دریای بالتیک» استفاده کرد.

به نوشته شماره شنبه وبگاه «فوکوس» «ریچارد گرنل» سفیر آمریکا در آلمان گفت: «از نقطه نظر آمریکا، این خط لوله نه تنها گاز، بلکه خطر افزایش تحریم‌ها را نیز فراهم می‌کند.»

وی هشدار داد که کشور‌های اروپایی به خاطر این خط لوله، به روسیه وابسته خواهند شد.

در میان شرکت‌های آلمانی که در پروژه نورد استریم-۲ شرکت دارند، شرکت‌های «یونیپر انرژی» و «وینترسال دی» به چشم می‌خوردند.

 

 

بر اساس این گزارش، نورد استریم- ۲ سرمایه گذاری مشترک بین شرکت «گازپروم» روسیه و شرکت‌های فرانسوی، اتریشی، هلندی، انگلیسی و آلمانی است که با عبور از دریای بالتیک و دور زدن اوکراین، گاز روسیه را به اروپا منتقل می‌کند.

به نوشته فوکوس، این اولین بار نیست که گرنل در برلین مواضع واشنگتن نسبت به پروژه خط لوله نورد استریم -۲ را به طور آشکار نشان داده است. وی در ژانویه (دی) با ارسال نامه‌ای به تعدادی از شرکت‌های آلمانی خطرات قابل توجه اعمال تحریم‌ها در ارتباط با اجرای این پروژه را به آن‌ها گوشزد کرد. بعد از این ماجرا روزنامه «هندزبلات» نوشت که وزارت خارجه آلمان این نامه را «تحریک کننده» در نظرگرفت.

بر اساس این گزارش، این خط لوله باید تا پایان سال جاری میلادی آماده شود و حقوقدانان بر این باورند که اجرای این خط لوله ضروری است، زیرا تولید گاز طبیعی در اروپا تا سال ۲۰۳۵ به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت، اما تقاضا تقریبا ثابت می‌ماند.

منتقدان، با این حال اشاره می‌کنند که خط لوله نورد استریم-۲ بازار داخلی اتحادیه اروپا را تهدید می‌کند. چندین کشور عضو اتحادیه اروپا و همچنین آمریکا مخالف اجرای این پروژه هستند. از نورد استریم-۲ به عنوان «جنجالی‌ترین» خط لوله جهان نام برده می‌شود.

صدر اعظم آلمان در جریان سفر سال گذشته خود به گرجستان گفت که ساخت این خط لوله گازی باعث وابستگی برلین به روسیه نمی‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار