کد خبر:۷۶۱۸۹۰
برای تحمل حرارت بسیار زیاد؛

سپر حرارتی مریخ نورد ناسا با موفقیت ساخته شد

سپر حرارتی مریخ نورد ناسا سرانجام یکی از مهمترین مراحل آزمایشی خود را با موفقیت پشت سر گذاشت تا برای نصب نهایی آماده شود.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، سپر حرارتی مریخ نورد ناسا سرانجام یکی از مهمترین مراحل آزمایشی خود را با موفقیت پشت سر گذاشت تا برای نصب نهایی آماده شود. این سپر در جریان آزمایش‌ها، در برابر گرمای زیادی که مشابه با شرایط موجود در جو سیاره مریخ بوده، به خوبی مقاومت کرده است.

تولید این سپر حرارتی با همکاری شرکت لاکهید مارتین صورت گرفته است. سپر یادشده با قطر ۴.۵ متر یکی از بزرگترین سپر‌های حرارتی است که تا به حال توسط بشر برای استفاده در اکتشافات فضایی تولید شده است.

زمانی که فضاپیمای مریخ نورد در ۱۸ فوریه سال ۲۰۲۱ به سطح سیاره سرخ رنگ برسد، یکی از خطرناک‌ترین اجزای مأموریت آن برخورد با جو کره مریخ با سرعت بالاست که حرارت بسیار زیادی را ایجاد می‌کند. از همین رو این فضاپیما باید با استفاده از یک سپر حرارتی بسیار مقاوم پوشانده شود.

بر اساس برآورد‌ها فضاپیمای مارس ۲۰۲۰ با سرعت ۱۹۳۰۰ کیلومتر در ساعت وارد جو کره مریخ خواهد شد و به تدریج سرعت خود را کاهش می‌دهد تا آماده فرود بر روی سطح این سیاره شود. این دهمین بار است که لاکهید مارتین برای انجام مأموریت‌های فضایی ناسا دست به ساخت سپر‌های محافظ حرارتی می‌زند. آخرین آزمایش این سپر محافظ در تاریخ ۲۵ آوریل انجام شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار