کد خبر:۷۶۲۰۰۲
فقیهی:

امسال ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات برای عتبات دانشجویان به تصویب رسانده‌ایم

رئیس سابق ستاد عتبات و عمره دانشگاهیان گفت: بانک ملت رقمی حدود ۲۸ میلیارد تومان به دانشجویان وام ۴ درصد داد و امسال نیز بنا داریم تا این رقم را به ۳۰ میلیارد تومان برسانیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام فقیهی، رئیس سابق ستاد عتبات و عمره دانشگاهیان در جلسه تودیع و معارفه خود در جمع مسئولان نهاد رهبری و خبرنگاران گفت: ستاد عمره به همت حجت الاسلام ابوترابی در سال ۷۸ به صورت رسمی کار خود را با اعزام دو کاروان دانشجویی به عتبات آغاز کرد. بعد از چند سال اعزام‌ها به عمره رسید و رقمی حدود ۴۰۰۰ نفر به عمره اعزام شدند. من سال ۸۵ مسئولیت ستاد را پذیرفتم و تا سال ۸۹ اعزامی به عتبات نداشتیم، اما بعد از آن حدود چهار سال هم زمان با سفر زیارتی به حج عتبات را نیز داشتیم. وقتی عمره دانشجویی تعطیل شد تمرکز ستاد بر روی سفر به عتبات قرار گرفت و یکی از عنایات خداوند متعال به ما این بوده است که در تمام این سال‌هایی که اعزام به عتبات داشته ایم حتی یک دانشجو هم تصادف نکرده است و تمام دانشجویان را صحیح و سالم به سفر برده و بازگردانده ایم.

وی افزود: در دوران من ۵۰۰ هزار نفر به عتبات اعزام شدند. امسال مسئله‌ای که با آن روبرو هستیم افزایش هزینه‌ها نسبت به دوره قبل و تقریبا دو برابر شدن آن است یعنی در دوره‌ای قبلی اگر ما با یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان دانشجویان را به عتبات می‌فرستادیم امسال با سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان این کار را انجام دادیم، اما با تمام این احوال استقبال دانشجویان بسیار بالا بود به طوری که برنامه ریزی ما برای اعزام ۳۰۰ کاروان به عتبات بود، اما تا دیروز ۳۲۳ کاروان از سفر عتبات بازگشتند.

فقیهی گفت: البته شرایط و تسهیلات برای دانشجویان فراهم شده است که بانک ملت رقمی حدود ۲۸ میلیارد تومان به دانشجویان وام ۴ درصد داد و امسال نیز بنا داریم تا این رقم را به ۳۰ میلیارد تومان برسانیم.

مطهری پور، رئیس جدید ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان گفت: از سال ۸۴ توفیق خدمت رسانی در کاروان‌های دانشجویی را داشتم و امیدوارم که بعد از این نیز بتوانم از تجربیات حجت الاسلام فقیهی استفاده کنم.

وی همچنین با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب یکی از توصیه‌هایی که رهبری داشتند مسئله اخلاق و معنویت بود ایشان توصیه کرده بودند که اگر اخلاق و معنویت در جامعه وجود داشته باشد آن جامعه گلستان می‌شود و اگر وجود نداشته باشد بالعکس. توصیه ایشان این بود که در موضوع اخلاق و معنویت با دستور دادن و حکم کردن کاری انجام نمی‌شود بلکه باید فرصتی فراهم شود و زمینه‌های ارزش‌های اخلاقی در جامعه وجود داشته باشد که این سفر‌های زیارتی می‌تواند بستری را برای ایجاد زمینه اخلاقی و معنوی در جامعه فراهم کند و تغییرات و تحولات بنیادینی را در زندگی جوانان به وجود بیاورد همان طور که تاکنون جوانان بسیاری بودند که در سفر به عتبات دچار تغییر و تحولات در زندگی و مسیر معنوی خود شده اند.

وی ادامه داد: ظرفیت‌های بسیاری در فضای عتبات دانشگاهیان وجود دارد و دستگاه‌ها و ارگان‌های زیادی می‌توانند در این فضا کمک کنند تا برای مثال زائرانی که تمکن مالی ندارند فرصت زیارت عتبات برایشان فراهم شود و این طور نباشد که تعداد زیادی ثبت نام کنند و تعداد محدودی که نمی‌توانند به دلیل مسائل مالی به سفر بروند حسرت به دل بمانند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار