وکیلی عضو فراکسیون امید گفت:طرح استانی شدن انتخابات اشکالات شکلی و محتوایی دارد و اگر لایحه دولت به صحن می رفت حتما بهتر از این لایحه بود البته چون حجم لایحه دولت بالا بود امکان رساندن آن به انتخابات اسفند نبود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وکیلی عضو فراکسیون امید در مناظره بررسی طرح استانی شدن انتخابات مجلس که با حضور بهادری جهرمی رئیس هیات مدیره بنیاد صیانت از حقوق شهروندی که به همت بسیج دانشجویی و انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد، گفت: طرح استانی شدن انتخابات اشکالات شکلی و محتوایی دارد و اگر لایحه دولت به صحن می رفت حتما بهتر از این لایحه بود البته چون حجم لایحه دولت بالا بود امکان رساندن آن به انتخابات اسفند نبود.
وی با بیان اینکه جایگاه مجلس به جایگاه شورا تنزل یافته و به صورت محلی عمل می کند، افزود: مفروض لایحه دولت، استانی شدن انتخابات نبود ولی مفروض طرح مجلس استانی شدن انتخابات بود به همین دلیل یک اختلاف بنیادین بین طرح دولت و لایحه مجلس بود.
وکیلی بیان کرد: در جریان تهیه طرح استانی شدن انتخابات دوستان رقیب حضور جدی داشتند ولی وقتی طرح شکل گرفت مخالف طرح شدند و صحن مجلس دو قطبی شد با این وجود من نفهمیدم به چه دلیلی انگیزه خود را از دست دادند.
جهرمی رئیس هیات مدیره بنیاد صیانت از حقوق شهروندی نیز در این میزگرد گفت: اگر مجلس به صورت محلی عمل می کند راهکار اصلاح آن استانی شدن انتخابات نیست بلکه نمایندگان خیلی راحت می توانند به صورت محلی عمل نکنند.
وی با بیان اینکه راهکار اصلاح قانون گذاری استانی شدن انتخابات نیست بلکه احساس مسئولیت نمایندگان است، افزود: آقای وکیلی می گویند که با استانی شدن انتخابات نخبه تر ها و ملی ترها به مجلس می آیند با این وجود سوال بنده این است که آیا در تهران که نمایندگان به صورت لیستی وارد مجلس شدند نخبه تر هستند؟