کد خبر:۷۶۳۴۱۷

حمایت لندن از رویکرد «حفظ تحریم‌‌ها بر کره شمالی»

یک دیپلمات بریتانیایی ضمن اعلام حمایت کشورش از تداوم مذاکرات آمریکا با پیونگ‌یانگ، از رویکرد تداوم تحریم‌ها بر کره شمالی دفاع کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سخنگوی بخش کشورهای مشترک المنافع وزارت خارجه بریتانیا ضمن تاکید بر حمایت کشورش از مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای آمریکا با کره شمالی از شلیک‌های اخیر موشکی پیونگ‌یانگ انتقاد کرد.

 وبگاه وزارت خارجه انگلیس روز شنبه نوشت که سخنگوی بخش کشورهای مشترک المنافع وزارت خارجه بریتانیا گفت: «از تصمیم اخیر کره شمالی در زمینه شلیک موشک‌های بالستیک برد کوتاه ابراز تاسف می‌کنیم.»

 بر اساس این گزارش، رسانه‌های کره جنوبی بامداد شنبه 14 اردیبهشت‌ماه از شلیک یک فروند موشک کوتاه‌برد توسط کره شمالی خبر دادند. برخی منابع خبری دقایقی بعد به نقل از وزارت دفاع کره جنوبی گزارش دادند که کره شمالی در بامداد شنبه مجددا چند فروند موشک کوتاه‌برد شلیک کرده است.

این دومین پرتاب موشکی کره شمالی در یک سال و نیم گذشته و از زمان دیدارهای «کیم جونگ اون» رهبر این کشور با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بود. روسای جمهور آمریکا و کره شمالی یک بار در «سنگاپور» و یک بار نیز در «ویتنام» مذاکره کردند که تاکنون نتیجه ملموسی نداشته است.

این مقام دیپلماتیک بریتانیایی در ادامه اظهار داشت: «همانطور که آشکارا گفته‌ایم به طور کامل از آمریکا  و تلاش‌های این کشور برای حصول توافق هسته‌ای  با کره شمالی از طریق مذاکره حمایت می‌کنیم.»

سخنگوی بخش کشورهای مشترک المنافع وزارت خارجه انگلیس در خاتمه گفت: «تا زمان  دست کشیدن کره شمالی از بر‌نامه‌های اتمی و ساخت موشک‌های بالستیک مطابق با قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد، تحریم‌ها باید باقی مانده و به طور کامل اجرا شود.»

در حالی ‌که «دونالد ترامپ»  رئیس‌جمهور آمریکا  به تازگی در مصاحبه با «پولیتیکو» تاکید کرد که شلیک موشک‌های کوتاه برد کره شمالی را خُلف وعده «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی نمی‌داند، وزارت دادگستری آمریکا پنجشنبه گذشته اعلام کرد یک فروند کشتی کره شمالی به دلیل نقض قوانین آمریکا و تحریم‌های بین‌المللی توقیف شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار