كشتي ايراني عازم غزه نيروي دريايي اسرائيل را وحشت زده كرده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۳۵۶
روزنامه صهيونيستي يديعوت آحارونوت:

كشتي ايراني عازم غزه نيروي دريايي اسرائيل را وحشت زده كرده است

بنا بر گزارشي كه در روزنامه عبري زبان يديعوت آحارونوت آمده، نيروي دريايي رژيم صهيونيستي از كشتي كمك هاي بشر دوستانه ايران كه به غزه خواهد رفت سردرگم وحشت زده شده است.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از المنار، روزنامه يديعوت آحارونوت چاپ رژيم صهيونيستي در يادداشتي عنوان كرد: علي رغم انعكاسات خطرناك حادثه حمله به كشتي «مرمره» تركيه كه عازم غزه بود، آموزش هاي سطح سياسي در رژيم صهيونيستي همچنان وجود دارد و به متوقف ساختن كشتي هاي كمك هاي بشر دوستانه عازم نوار غزه پايبند و مصمم است.

اين روزنامه نوشت: مشكل حقيقي سردرگمي نيروهاي دريايي رژيم صهيونيستي در خصوص چگونگي مقابله با حملات دريايي آينده به ويژه كشتي ايراني كه حركت و مسير و مكان آن مخفي است، مي باشد و چه بسا كميته اي از اسرائيل و شوراي كوچك وزرا جهت برنامه ريزي براي مواجهه با آن تشكيل شود.

اين روزنامه گزارش داد: اين اقدام ايران آرام آرام به جلو مي رود و اطلاعات ضد و نقيضي را براي گمراه كردن نيروي دريايي اسرائيل و تلاش براي جذب تبليغات رسانه اي گسترده آغاز كرده است.

اين روزنامه صهيونيستي با نگراني از كشتي كمك هاي بشر دوستانه مردم ايران كه عازم غزه خواهد شد، مي پرسد آيا اطلاعاتي از اين كشتي و ماهيت آن و تعداد آن در دست است؟ آيا حمايت هوايي هم از آن به عمل خواهد آمد؟ شايد هم هلال احمر ايران از آن پشتيباني كند.

يديعوت آحارونوت از سوي ديگر خاطرنشان كرد: اطلاعاتي در دست سيستم هاي امنيتي اسرائيل است كه نشان مي دهد اين كشتي يك عدد است و از ايران حركت كرده و مسير حركت آن مشخص مي باشد اما تاكنون محل حضور آن شناخته نشده است.

در همين رابطه آحارونوت به كشتي دريايي لبنان اشاره و آن را با توجه به كوتاهي مسافت لبنان تا غزه مايه نگراني اسرائيل عنوان كرده است و امكان رسيدن آن طي چند ساعت را مسئله اي دانسته كه نيروي دريايي اسرائيل بايد در مقابل آن آمادگي و توان لازم را داشته باشد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار