آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۴۰۴۱
به مدت دو روز؛

اولین دوره المپیاد نوآوری و خلاقیت ایران از ۲۵ اردیبهشت در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود

نخستین دوره از مسابقات مقدماتی المپیاد نوآوری و خلاقیت ایران، تحت عنوان «بالتازار کاپ» به مدت دو روز از ۲۵ تا ۲۶ اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نخستین دوره از مسابقات مقدماتی المپیاد نوآوری و خلاقیت ایران، تحت عنوان «بالتازار کاپ» به مدت دو روز از ۲۵ تا ۲۶ اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.
 
مینا زلفی لیقوان، دبیر نخستین دوره از مسابقات مقدماتی المپیاد نوآوری و خلاقیت در این ارتباط با بیان اینکه این مسابقات با حضور ۶۰ تیم از ۲۰ موسسه از شهر تبریز به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد، گفت: طرح اولیه المپیاد نوآوری و خلاقیت در سال ۹۷ ارائه و مطرح شد که برای اولین بار در کشور بالتازارکاپ تبریز زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با تایید مرکز شتابدهی نوآوری به میزبانی مرکز نوآوری دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.

لیقوان در ادامه با تاکید بر اینکه در این دوره مسابقات دانش آموزان پایه‌های هفتم تا دوازدهم دبیرستان و هنرستان در تمام رشته‌ها می‌توانند شرکت کنند، تصریح کرد: در این مسابقات، مهارت‌های حل مساله، ایده پردازی و خلاقیت، رهبری و کار تیمی، فن بیان و مذاکره، مدیریت منابع (زمان و سرمایه)، مدیریت ریسک و همچنین تصمیم گیری برای نوجوانان آموزش داده می‌شود و بر همین اساس در قالب چالش‌های انفرادی و تیمی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز با بیان اینکه در این گونه مسابقات تعیین برنده و بازنده اصلا مطرح نیست، خاطرنشان کرد: در بالتازار کاپ تیم‌هایی که برای حل چالش خوددرست فکر کنند و اعضای آن نیز همکاری خوبی باهم داشته باشند به تشخیص مربیان برنده اعلام هستند.

وی هدف از طراحی و برگزاری این المپیاد را ایجاد فرصت برای نوجوانان برای کسب دانش و مهارت برای موفقیت در کسب و کار و زندگی اجتماعی مطرح کرد: هیچ پیش شرطی از جمله نمره یا معدل و ... برای ثبت نام در بالتازارکاپ وجود ندارد و همچنین نیاز به مطالعه مطالب خاصی هم نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار