کد خبر:۷۶۴۴۳۸
با همکاری کمیته امداد امام خمینی اردبیل؛

هسته‌ تخصصی محرومیت‌زدایی با محوریت دانشگاه آزاد اردبیل تشکیل شد

هسته تخصصی محرومیت‌زدایی با محوریت دانشگاه آزاد ادربیل و با هدف خدمت رسانی موثر و کارآمد به مستضعفان و بهره گیری از ایده‌های نو تشکیل شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین دشتی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی اردبیل از تشکیل هسته تخصصی محرومیت زدایی در این استان خبر داد و گفت: هدف از تشکیل این هسته خدمت‌رسانی موثر و کارآمد به ولی نعمتان انقلاب اسلامی و بهره‌گیری هدفمند از ایده‌های نو و یافته‌های علمی در پیشبرد ماموریت‌های محوله است.

دشتی افزود: پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، توجه و رسیدگی به محرومان و مستضعفان در رأس توجهات نظام اسلامی قرار گرفته و در طول ۴۰ سال گذشته اقدامات موثری در جهت کاهش فقر و نابرابری انجام شده است و در چهل سال دوم انقلاب اسلامی برای تحقق تمدن نوین اسلامی، نیازمند عزم و همت جهادی در این مسیر نورانی هستیم.

رئیس هسته تخصصی محرومیت‌زدایی استان اردبیل ادامه داد: لازمه خدمت‌رسانی موثر و کارآمد به ولی نعمتان انقلاب اسلامی، بهره‌گیری هدفمند از ایده‌های نو، مجموعه‌های دانش‌بنیان و یافته‌های علمی در پیشبرد مأموریت‌های محوله است.

وی ابراز امیدواری کرد: با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی اعضای هسته مذکور، اقدامات اجرایی موثر مبتنی بر مطالعات و پژوهش‌های علمی در حوزه‌ی محرومیت‌زدایی انجام گیرد.

دشتی افزود: هسته تخصصی محرومیت‌زدایی استان اردبیل با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل و مشارکت سایر مراکز دانشگاهی، حوزوی، پژوهشی و دانش‌بنیان تشکیل شده و ۱۱ نفر عضو آن هستند.

شایان ذکر است اسحاق رسولی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و صادق فرهمند، دانشجوی دکترای این واحد دانشگاهی، پور‌اسکندری، معاون پژوهشی حوزه علمیه، ایمانی و عسگرنژاد معاون پژوهشی و عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی، واثق مشاور پارک علم و فناوری؛ اشرفی، مدیرعامل شرکت بنیان اکسیر و اصغر پاشازاده دانشجوی دکتری به عنوان اعضای این هسته حکم فعالیت دریافت کردند.

حسین دشتی، مدیرکل، شریفی؛ معاون برنامه ریزی و جماعتی کارشناس ارزیابی عملکرد از کمیته امداد در این هسته عضویت دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار