گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ زمان زیادی تا روز دیدار نمانده. دانشجویان، چهارشنبه اول خرداد قرارِ مهمی با رهبر انقلاب دارند و به سنت هرساله، مهمان سفرهی افطار ایشان هستند. به همین بهانه، به سراغ سه نفر از فعالین تشکلهای دانشجویی رفتیم و پرسیدیم تشکل آنها، امسال چه مطالبی را در حضور رهبر انقلاب بیان میکند؟
محمد رضا محمدی عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: در ابتدای فعالیت شورای کنونی این اتحادیه، عقلانیت انقلابی به عنوان یک اولویت مطرح شد و ما در ساحت های سه گانه آزادی، عدالت و معنویت این مقوله را بررسی کردیم. اعتقادمان بر این است که عقلانیت در هر کدام از ساحت های سه گانه آزادی، عدالت و معنویت می تواند بهترین موضع گیری ها را در کنار موضوع شفافیت که تلاقی آزادی و عدالت است در پی داشته باشد.
وی افزود: با این وجود می توان گفت که تا حدود زیادی مباحث ما در محضر رهبر معظم انقلاب حول این سیر کلی که به آن اشاره کردم خواهد بود و اگر بخواهیم موارد جزئی را هم بررسی کنیم قطعا حول این مسائل به آنها میپردازیم.
سارا عاقلی دبیر سیاسی اتحادیه دفتر تحکیم وحدت نیز گفت: برای درک این مساله که کلانموضوع و کلاندغدغه یک اتحادیه برای طرح کردن در جلوی رهبر معظم انقلاب چیست، باید مجموعه فعالیت های آن اتحادیه و تشکل را بررسی کنیم و این کاملا عیان است و چیزی نیست که بخواهیم آن را مخفی کنیم کما اینکه برای اشاعه یک گفتمان باید آن گفتمان را فریاد زد.
وی افزود: کلانموضوع امروز مبحث عمیق و گسترده ای تحت عنوان «مردم سالاری دینی» و تحقق جمهوریت است که امسال در دفتر تحکیم وحدت در قالب شعار «نوسازی مشارکت و کارآمدی جمهوریت» خود را نشان داد. ما معتقدیم برای احیای جمهوریت باید به عرصه های مشارکت بازگردیم و در آنها بازنگری داشته باشیم. این کلانموضوع و این نخ تسبیه سال گذشته شاید از یک زاویه دیگر از طرف دفتر تحکیم در دیدار با رهبر معظم انقلاب مطرح شد و امسال هم همینطور خواهد بود اما اینکه چه ابعاد جدیدی از این موضوع را میشکافیم، در دیدار مشخص خواهدشد.
محمد بیژنی فر، عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی نیز گفت: این اتحادیه هر ساله در دیدار با رهبر معظم انقلاب مسائلی از جمهوریت را بیان کرده که دغدغه مردم بوده و امسال نیز قرار است در این رابطه خیلی عمیق تر و کاربردی تر صحبت شود که ان شاء الله نتایج خوبی هم دارد.
سپاسگذارم