کد خبر:۷۶۶۲۸۹

سفر ظریف به پاکستان

رسانه‌های پاکستانی این سفر را فرصتی جهت همفکری برای کمک به اوضاع منطقه توصیف کردند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌های آسیایی خود، امروز برای گفتگو با مقامات پاکستان به اسلام آباد سفر می‌کند.

وی در این سفر علاوه بر همتای پاکستانی خود با سایر مقامات ارشد این کشور دیدار و در خصوص آخرین تحولات روابط دوجانبه بویژه پیگیری توافقات اخیر روسای جمهور دو کشور و مهمترین مسائل منطقه‌ای و بین المللی گفتگو و تبادل نظر خواهد کرد.
 
محمد جواد ظریف از زمان آغاز دولت امید و تدبیر تاکنون ۹ بار در مقام وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به پاکستان سفر کرده است.
 
منابع خبری پاکستان با مهم برشمردن سفر وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد نوشتند: اسلام آباد از همفکری با تهران برای کمک به حل مسائل منطقه استقبال می‌کند.
 
پایگاه خبری «نیشن» پاکستان به نقل از یک مقام ارشد این کشور که به نام او اشاره‌ای نکرد، با اشاره به بالاگرفتن تنش‌ها میان ایران و آمریکا گزارش داد: اسلام آباد تا جایی که بتواند آماده کمک به تنش زدایی است و ما خواستار بهترین روابط با ایران هستیم.
 
نیشن نوشت: سفر ظریف فرصتی خوب برای همفکری پاکستان و ایران درباره اوضاع منطقه است درحالی که اسلام آباد به دنبال استفاده از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای دعوت از تهران و واشنگتن به آرامش است که هدف آن اطمینان از پایداری صلح در منطقه می‌باشد.
 
این روزنامه پاکستانی افزود: هر نوع درگیری در منطقه مساوی با از دست دادن همه چیز از سوی تمامی طرفین و بازیگران مهم منطقه و جهانی است بنابراین جامعه بین الملل از جمله پاکستان باید نقش خود را برای کنترل اوضاع و جلوگیری از درگیری ایفا کنند.
 
این سومین سفر ظریف به پاکستان از زمان آغاز دولت فعلی این کشور به نخست وزیری «عمران خان» خواهد بود. محمد جواد ظریف اولین مقام بلندپایه یک کشور خارجی بود که با آغاز دولت عمران خان ۹ شهریور سال گذشته به اسلام آباد سفر کرد و تشکیل دولت جدید پاکستان را تبریک گفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار