فعال دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در دیدار مقام معظم رهبری با دانشجویان، ایشان بهترین هدیه را به تمام آن دانشجویانی دادند که در جهت رسالت اصلی جنبش دانشجویی در جریان هفتتپه حرکت کردند.
مهدی طرفی، فعال دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: اصلیترین کارکرد جنبش دانشجویی، رویکرد حل مسائل است؛ مسائلی که میتواند ملی، بین المللی و یا استانی و شهرستانی باشد.
طرفی افزود: در سالهای اخیر فعالیتهای بسیاری در این راستا توسط جنبش دانشجویی انجام شده است، به این معنا که مسئله توسط دانشجو شناسایی شده و از طریق روحیه مطالبه گری و نگاه علمی دانشجو، به حل مسئله کمک شده است.
فعال دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: یکی از این مصادیق که در دیدار امسال ماه مبارک رمضان مقام معظم رهبری با دانشجویان توسط ایشان اشاره شد، مسئله مشکلات کارگرهای نیشکر هفت تپه بود. مشکلاتی که توسط کج سلیقگی مسئولین در خصوصی سازی کارخانه ایجاد شده و مشکلات بسیاری برای کارگرها ایجاد کرد. در این بین دانشجویان بیکار ننشستند و هم صدا با کارگران برای حل مشکلاتشان فریاد زدند، مطالبه گری اصولی با رویکرد حل مسئله. هر چند مشکلات کارخانه کاملا برطرف نشد، اما حضور موثر دانشجویان انقلابی به حل مسئله کمک بسیاری کرد.
وی اضافه کرد: در مسئله کارگران هفت تپه نه فقط دانشجویان خوزستانی که جنبش دانشجویی انقلابی مطالبه گر از سراسر ایران فریاد کارگران شدند. البته فریاد کارگران شدن هزینه دارد، در این جریان انقلابی نماها دایه دلسوزتر از مادر شدند و گفتند صدایتان، صدای رسانههای معاند شده است، گفتند دانشجویان را جمع کنید. مجبور بودیم کلی از پیگیریها و مسائل را به خاطر نگاه بیش امنیتی پندار این قشر، تا قبل از انجام کار مخفیانه پیش ببریم. در واقع همیشه عدهای هستند که تصورات غلطشان از جامعه باعث عدم پیشروی اهداف انقلاب میشوند.
طرفی اذعان کرد: توصیه ام به همه دانشجویانی که قصد کار تشکیلاتی دارند، این است که برای انجام امورات دانشجویی خود، دانشجو تصمیم بگیرد، خوب است که از سایرین مشورت گرفته شود، اما در انتها آنچه که به نظر درست میرسد، بدون محافظه کاری انجام شود. تجربه ثابت کرده هر چه قدر کار دانشجوییتر باشد اثراتش بیشتر است.
وی با بیان اینکه جنبش دانشجویی موظف است تا حل کامل مشکلات گارگران نیشکر هفت تپه، مسئله را پیگیری نماید، تصریح کرد: در دیدار مقام معظم رهبری با دانشجویان، ایشان بهترین هدیه را به تمام آن دانشجویانی دادند که از زبان تند خودی و غیر خودی ناامید نشدند و در جهت رسالت اصلی جنبش دانشجویی حرکت کردند، دانشجویانی که احتمالا بسیاری از آنان، جسمشان در حسینیه امام خمینی (ره) نبود، اما روحشان با مقام معظم رهبری و در این حسینیه حاضر بود.
هم نمایندگان مجلس یازدهم و هم رئیس جمهور و اعضای هئیت دولت آینده می بایستی در تراز انقلاب اسلامی بوده و عناصر غیر انقلابی در آن حضور نداشته باشند بنحوی که امکان دفاع از انقلاب اسلامی ۵۷ برای مردم و نظام میسر گردد و در یک کلام همراه با گام دوم انقلاب براساس منویات مقام معظم رهبری مد ظله العالی می بایستی همچون قوه قضاییه که فردی انقلابی و تحولخواه و قابل اعتماد و امید مردم و نظام سکانداری آن را بر عهده گرفته و در ۲ ماه اخیر بر اساس رویکردهایش در قوه قضاییه این امر به وضوح قابل مشاهده است. می بایستی افرادی در مجلس و دولت آینده حضور داشته باشند که مطابق فرمایش مقام معظم رهبری دارای افکار و اندیشه های جوان و نو برای تحول در حوزه قانونگذاری و اجرایی بوده و همچنین در تراز آنقلاب اسلامی۵۷ بوده تا مایه بی آبروی و بی اعتمادی مردم و نظام نگردند.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.