معوقات سه ماهه اول امسال کارگران هفت تپه پرداخت نشده / تحصن کردیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۴۹۷۵
کارگر هفت تپه در گفتگو با دانشجو:

معوقات سه ماهه اول امسال کارگران هفت تپه پرداخت نشده / تحصن کردیم

کارگر شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه گفت: کارگران شرکت در اعتراض به عدم پرداخت حقوق فروردین، اردیبشهت و خرداد و حق بیمه‌شان، امروز، ۲۵ خردادماه در محل کار خود تحصن کردند.

معوقات سه ماهه اول امسال کارگران هفت تپه پرداخت نشده / تحصن کردیم

یکی از کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت پرداخت معوقات کارگران گفت: حقوق فروردین، اردیبهشت و خردادماه کارگران هفت تپه از سوی کارفرما، هنوز پرداخت نشده است.

این کارگر شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه اضافه کرد: در اعتراض به عدم پرداخت این معوقات، امروز، ۲۵ خردادماه کارگران این مجموعه در محل کار خود تحصن کردند.
 
بیشتر بخوانید:

وی ادامه داد: البته حق بیمه نیز پرداخت نشده و این مسئله نیز مورد اعتراض کارگران قرار گرفته است. مسئولان شرکت وعده داده بودند که امروز، حقوق فروردین‌ماه پرداخت می‌شود، اما هنوز این مهم محقق نشده و در اعتراض به این وضعیت تحصن کردیم و در صورتی که این پرداخت صورت نگیرد، تجمع خواهیم کرد.

این کارگر شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه خاطرنشان کرد: این مسئله که امیداسدبیگی، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، متهم ارزی است و با این حال هنوز اداره این شرکت را بر عهده دارد، بیشتر کارگران را ناراحت می‌کند و این شایعه مطرح شده که اسدبیگی از کارگران این مجموعه به عنوان سپر استفاده کرده تا در زندان به سر نبرد و آزادانه بر این شرکت مدیریت کند؛ در حالی که حقوق معوق کارگران هفت تپه را پرداخت نمی‌کند!
پربازدیدترین آخرین اخبار