آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۸۹۸۸
کارگر هفت‌تپه در گفتگو با دانشجو:

رئیس دستگاه قضا به نحوه برگزاری دادگاه متهمان ارزی هفت‌تپه ورود کند / کارگران شرکت خواستار برگزاری علنی این دادگاه با حضور رسانه‌ها هستند

یکی از کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه گفت: از ریاست قوه قضاییه انتظار می‌رود با ورود به نحوه برگزاری دادگاه متهمان ارزی هفت تپه، حکم به علنی بودن این دادگاه و همچنین حضور خبرنگاران و رسانه‌های جمعی را بدهد.

یکی از کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص غیر علنی بودن دادگاه متهمان ارزی هفت تپه گفت: برابر اصل ۱۶۵ قانون اساسی، محاکمات متهمان ارزی، علنی برگزار می‌شود و حضور افراد بلامانع است، مگر آنکه به تشخیص دادگاه، علنی بودن آن منافی عفت عمومی یا نظم عمومی باشد یا در دعاوی خصوصی طرفین دعوا تقاضا کنند که محاکمه غیر علنی باشد.

این کارگر شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با بیان اینکه هیچ کس و یا هیچ نهادی نمی‌تواند قانونی بر خلاف اصول قانون اساسی مصوب و یا اجرا کند، اضافه می‌کند: هر چه در جرایم متهمان ارزی هفت تپه نگاه می‌کنیم، جرم خصوصی نمی‌بینیم که متهمان خواستار غیر علنی بودن دادگاه شده باشند! جرایم آن‌ها جرایم اقتصادی کلان است که در این اقتصادی که دستخوش تحریم‌های ظالمانه است، آقایان، متهم به قاچاق سازمان یافته ارز هستند.

این کارگر هفت تپه ادامه داد: از طرف دیگر کاملا معلوم است که اتهامات آن‌ها منافی عفت عمومی و یا نظم عمومی نیست و اتفاقا تمام جامعه کارگری زمانی که شنیدند دادگاه این متهمان برگزار خواهد شد، همه بی صبرانه منتظر اجرای عدالت در مورد این متهمان شدند. پس شکی نیست که قانونگذار به جز در موارد خاص که در قانون احصا شده است، قاضی حق غیر علنی برگزار کردن دادگاه را ندارد.

وی یادآور شد:، اما ممکن است قاضی اعلام کند که دادگاه علنی است و افراد می‌توانند که به شرط عدم تهیه گزارش و اعلام آن در رسانه‌ها در دادگاه حضور یابند. اما آیا این استدلال محل قانونی دارد؟!

این کارگر شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه یادآور شد: بر اساس تبصره ۱ ماده ۱۸۸ قانون آیین دادرسی کیفری، منظور از علنی بودن دادگاه محکمه، عدم ایجاد مانع جهت حضور افراد در جلسات رسیدگی است. خبرنگاران و رسانه‌های گروهی می‌توانند با حضور در دادگاه از جریان رسیدگی گزارش مکتوب تهیه کرده و بدون ذکر نام و یا مشخصاتی که معرف هویت فردی یا خانوادگی یا موقعیت اداری و اجتماعی شاکی یا متشاکی باشد منتشر کند. پس در قانون چیزی تحت عنوان دادگاه علنی به شرط عدم رسانه‌ای وجود خارجی ندارد!

وی با تاکید بر اینکه دادگاه یا علنی است یا غیر علنی و چیزی بین این دو وجود ندارد، ابراز کرد: با آمدن حجت الاسلام رئیسی در رأس دستگاه قضایی انتظار می‌رفت که با برگزاری علنی چنین دادگاه هایی، امیدواری کارگران و مردم به برخورد دستگاه قضایی با متخلفان بیشتر شود و باعث شد که مردم این شرایط سخت اقتصادی و تحریمی را با فراغ بال تحمل کنند.

این کارگر شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه خاطرنشان کرد: حال از ریاست قوه قضاییه انتظار می‌رود با ورود به این مسئله، حکم به علنی بودن این دادگاه و همچنین حضور خبرنگاران و رسانه‌های جمعی را بدهد.

وی تاکید کرد: ما کارگران هفت تپه بی صبرانه منتظر برگزاری دادگاه این متهمان هستیم تا کمی از رنج‌هایی که ما از این متهمان در این چند سال کشیده ایم، کاسته شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار