کد خبر:۷۶۶۴۶۹
در دیدار تشکل‌های دانشجویی با امام جمعه کازرون مطرح شد

حسن باقری ها می‌خواهیم تا با تغییر در استراتژی جنگ اقتصادی و فرهنگی بن‌بست شکنی کنند

نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کازرون گفت: امروز در گام دوم انقلاب حسن باقری‌ها می‌خواهیم تا با تغییر در استراتژی جنگ اقتصادی و فرهنگی بن‌بست شکنی کنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هادی غضنفری، نماینده بسیج دانشجویی در دیدار تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های کازرون با امام جمعه این شهر با گرامیداشت یاد و خاطره ۳۳ شهید دانشجوی شهرستان کازرون به دستاورد‌های انقلاب اسلامی گفت: در اولین سال از گام دوم انقلاب، به دستاورد‌های چهل ساله انقلابمان افتخار می‌کنیم؛ افتخاری که نه به معنای چشم پوشی از کاستی‌ها است و نه مانع جدی‌ترین نقد‌ها است. عملکرد درخشان انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف هر انسان منصفی را به دفاع از نظریه نظام انقلابی وا می‌دارد، اما به قول رهبری آماده تصحیح خلاء‌ها و خطا‌های خویش هم می‌باشد.

غضنفری مطرح کرد: یکی از خلاء‌های موجود انقلاب را عدم کادرسازی متناسب با شعار‌های والای انقلاب و حضور افرادی در پست‌های کلیدی و مراکز تصمیم گیری است که با گفتمان اسلام انقلابی فاصله یا زاویه دارند همان‌هایی که نسخه پیشرفت را نه در محکمات نظام انقلابی که در متون لیبرال دموکراسی می‌بینند؛ آن‌هایی که به جای تکیه بر ظرفیت‌های درون و نخبگان داخلی، برای حاجت گرفتن بر آستان کاخ سفید دخیل بسته اند و به جای خدا، به کدخدا امیدوارند.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان کازرون بیان کرد: امروز که پیکر مرده برجام، سوخته و خاکستر شده همین جماعت غربزده بدون توجه به تجربه مذاکره با شیطان، در همدستی با رئیس جمهور امریکا در پی ترساندن مردم از وقوع جنگ هستند تا مجدداً، میزمذاکره تعیین کننده شود بدون شک این افراد پیاده نظام امریکا در داخل هستند که باید رسوا شوند.

وی گفت: معتقدیم امروز در گام دوم انقلاب همانند تجربه دفاع مقدس، نسخه‌های پوسیده ژنرال های خسته جنگ کلاسیک، پیامدی جز عقب نشینی ندارد و حسن باقری ها می‌خواهیم تا با تغییر در استراتژی جنگ اقتصادی و فرهنگی بن بست شکنی کنند و این تنها با ورود جوانانی با «روحیه جهادی» و «تفکر انقلابی» ممکن خواهد بود.

غضنفری با اشاره به وظیفه جنبش دانشجویی در مطالبه گری و پرسش از مسئولین برای رفع خلاء‌های انقلاب به خط مقدم بودن بسیج دانشجویی در جهت مطالبه گری از مسئولین اشاره و به تشریح چالش‌های و موانع موجود در این حوزه پرداخت تاکید کرد: به عنوان مثال می‌توان به نماینده شهرستان نام برد که بر خلاف توصیه رهبری مبنی بر حضور در دانشگاه‌ها و پاسخ به سوالات آنان، با وجود گذشت بیش از ۳ سال از دوره نمایندگی، نه تنها در جمع دانشجویی حاضر نشده اند بلکه چند مرتبه به دعوت شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی نیز پاسخ نداده اند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور کازرون با یادآوری سخنان امام راحل که دانشگاه مبدأ تحولات است، اظهار کرد: در بحث اسلامی شدن دانشگاه‌ها بایستی به ۴ محور اساتید، دانشجویان، متون و محتوا به صورت توأمان نگریسته شود، عدم توجه کافی به هر یک از این محور‌ها می‌تواند موجب عدم موفقیت در نیل به این مهم می‌گردد.

وی با بیان اینکه امروز نیاز کشور در حوزه دانشگاهی، انقلابِ فرهنگیِ مجدد است به نقش اساتید پرداخت و تصریح کرد: اساتید نقش به سزایی در تربیت دانشجویان بر عهده داشته و بیشترین نقش الگوپذیری نزد دانشجو را دارند؛ اکثر اساتید دانشگاه‌ها با نظام عنادی ندارند، اما متأسفانه عده قلیلی از اساتید موجب می‌شوند این طیف اکثری اساتید را که به کار‌های علمی خود و پیشرفت کشور می‌پردازند به جهت سیاسی به تقابل با نظام و یا خارج از منافعِ کشور سوق دهند.

غضنفری به ناتوانی و ضعف اساتید دروس معارف در انتقال مفاهیم دینی پرداخت و گفت: در بحث اساتید دروس معارف نیز باید عرض کنم با وجود شبهات بسیار زیاد اعتقادی و دینی در فضای دانشگاه، متاسفانه اساتید معارف نتوانسته اند پاسخگوی مناسبی برای این شبهات باشند؛ پیشنهاد می‌شود اساتید حوزه علمیه که توانایی بیشتری در فهم و انتقال مفاهیم دینی دارند، این کار را بر عهده بگیرند.

نماینده بسیج دانشجویی در دیدار با امام جمعه کازرون با مطرح کردن این پرسش که آیا وضعیت حجاب در دانشگاه‌های شهرستان، شایسته نام مذهبی و انقلابی کازرون می‌باشد، خاطرنشان کرد: رعایت حدود و ظواهر شرعی در دانشگاه ها، اصلی اساسی است که در جامعه اسلامی بایستی نهادینه شود. رعایت حجاب و توجه به حیا در محیط‌های علمی از ملزومات شرع مقدس اسلام می‌باشد. محیط علمی دانشگاه بایستی موجب رشد تقوا و روحیه معنوی و در نهایت تعالی علمی و معنوی دانشجویان گردیده و نباید زمینه انحراف دانشجویان فراهم شود.

غضنفری با یادآوری این جمله مقام معظم رهبری که نمازجمعه قرارگاه ایمان، تقوا، بصیرت و اخلاق و امام جمعه فرمانده آن قرارگاه است، از امام جمعه پرسید: با وجود بیش از سیزده سال از گذشت مسئولیت شما به عنوان امام جمعه، این قرارگاه چه عملکرد و خروجی داشته است؟ آیا توانسته محور همبستگی جریانات انقلابی و حزب الهی باشد؟ به چه میزان از مجموعه‌ها و تشکل‌های فرهنگی فعال موجود در شهرستان حمایت کرده؟ آیا در شهرستان شاهد فعالیت‌های مجزا و جزیره‌ای سیاسی و انقلابی و فرهنگی و همه به نام انقلاب نیستیم و نقش این قرارگاه در وفاق و وحدت بین آن‌ها چیست؟

وی در ادامه به عملکرد امام جمعه در حوزه جوان گرایی انتقاد کرد و یادآورشد: رهبر انقلاب از سال گذشته انتصابات گوناگونی متناسب با اختیارات و وظایف رهبری داشته اند که وجه مشترک غالب این انتصابات، رویکرد جوان گرایی معظم له در انتخاب مسئولان جدید است و در صدور احکام ائمه جمعه بر توجه به جوانان مومن انقلابی تاکید می‌کننند. سوال این است امام جمعه  چه نگاهی به مبحث جوانگرایی جوانان دارند؟ آیا میانگین سنّ افراد مشغول در دفتر امام جمعه و ستاد نماز جمعه حاکی از جوان گرایی است؟

نماینده بسیج دانشجویی در خاتمه به صورت نمادین کتاب «قرارگاه فرهنگی» که شرح کاملی از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص «پشتیبانی و حمایت از تشکل‌های فرهنگی» است را به امام جمعه کازرون تقدیم کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار