دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوعلی همدان نسبت به کیفیت غذای خود اعتراض کردند؛ اما معاون دانشجویی دانشگاه معتقد است کیفیت غذا مطلوب است و در توزیع تعداد بالای غذا امکان این اشکالات وجود دارد.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- اعظم ذوالفقاری منظری؛ یکی از موضوعاتی که سال هاست دانشجویان در دورههای مختلف از آن گلایه دارند، کیفیت غذای دانشگاه است. البته واضح است که غذای دانشگاه در بهترین حالت ممکن به کیفیت غذایی که در خانه طبخ میشود و بلافاصله پس از طبخ میل میشود، ندارد. غذای مکانهای عمومی مانند دانشگاهها در ساعتی مشخص پخته شده و در بهترین حالت تا زمان سرو آن، زمانی سپری میشود. حمل غذا از محل پخت به جایی دیگر مانند خوابگاهها هم بر کیفیت غذا اثر میگذارد. به همین دلیل کسی که وارد دانشگاه میشود، میداند که نباید انتظار غذایی با کیفیت غذای خانه را داشته باشد. اما با این حال انتظار دارد که غذا قابل خوردن باشد؛ بوی ترشیدگی و طعم ماندگی ندهد و شکل و ظاهرش هم در حد قابل قبولی باشد.
مساله کیفیت غذا در روزهای ماه مبارک رمضان اهمیت بیشتری پیدا میکند. غذایی که برای سحر سرو میشود، چند ساعت قبل پخته شده و اگر با کیفیت مطلوبی طبخ نشده باشد، پس از چند ساعت رنگ و طعم آن تغییر میکند. این موضوع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان را دچار دردسر کرده است؛ به طوری که دانشجویان این دانشگاه ترجیح میدهند که وعده افطار را با نان و پنیر سر کنند و برای سحر هم همان غذای بی کیفیت را بخورند.
آنان اعتراض خود را به گوش معاونت دانشجویی دانشگاه و همچنین مدیر تغذیه رسانده اند؛ اما هنوز مشکل حل نشده و غذای سحری طعمی نامطلوب دارد و بوی ماندگی میدهد.
یکی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان در گفتگو با خبرنگار ما، اشاره میکند که مشکل غذا تقریبا در طول سال با افت و خیز وجود دارد. وی میگوید: مثلا اگر غذا پلو و خورش است، کیفیت مطلوبی ندارد و روی غذا را روغن پوشانده است و همچنین در اغلب مواقع مقدار خورش تناسبی با مقدار پلو ندارد و گاهی نیمی از پلو را بدون خورش میخوریم.
این دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه کیفیت غذا در ماه رمضان باید بهتر از سایر ماههای سال باشد، ادامه میدهد: گاهی حبوبات در آش خوب پخته نشده و این موضوع در طعم غذا به خوبی احساس میشود.
وی بیان میکند: در کنار این مشکلات، گاهی وقتی غذای سحر یا افطار را میگیریم، دورچین غذا بوی ترشیدگی میدهد و قابل خوردن نیست.
وی با اشاره به اینکه موضوع را با مسئولان دانشگاه مطرح کردیم، می افزاید: از مسئولان دانشگاه انتظار داریم در این موارد از دانشجو حمایت کنند، طرف پیمانکار سلف را میگیرند و همین امر باعث میشود حق دانشجویان تضییع شود.
وضعیت غذای دانشگاه خوب است
سیماسادات لاری، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان در گفتگو با خبرنگار ما، بر این نکته تأکید میکند که در جریان اعتراض دانشجویان نسبت به وضعیت غذا قرار دارد و پیگیری کرده است.
لاری میگوید: بهترین غذا را در اختیار دانشجویان قرار میدهیم و در مقیاس دو یا سه هزار پرس غذا، این امکان وجود دارد که دو یا سه دانشجو نسبت به کیفیت غذا اعتراض داشته باشند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه چند شب گذشته مدیر دانشجویی دانشگاه و مسئول تغذیه دانشگاه هنگام سرو غذا در سلف حضور داشتند و کیفیت غذا را هنگام سرو آن بررسی کردند.
وی ادامه میدهد: دقیقا در جریان قضایا هستم و وضعیت غذای دانشگاه خوب است؛ باز هم ممکن است شرایطی پیش بیاید که غذای دانشجویان کیفیت خوبی نداشته باشد، اما ما نسبت به این موضوع بی اعتنا نیستیم و موارد را پیگیری میکنیم.
لاری تصریح میکند: تنها در یکی دو وعده غذایی این مشکل ایجاد شد و دانشجویانی که به غذای خود اعتراض داشتند، غذای آنان تعویض شد.
وی بیان میکند: البته برخی دانشجویان وعده غذایی مرغ را بیرون از یخچال تا سحر نگهداری کرده بودند که این مساله باعث افت کیفیت غذا شده بود.
دانشجو مگر از دماغ فیل افتاده که همه روزه شاهد اعتراض نسبت به غذا در دانشگاه هستیم ایا به غذای یککارگر نگاه کرده ای که از منزلش میاورد سرکار وروی زمین مینشیند وبا گفتن بسم الله .با اشتها همان غذای ساده اش را میخورد ومیرود در برجهای چند طبق کار میکند ومثل شما تنبل ها روی میز نمینشیند ولم بدهد .
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
یه طوری که غذا رو میگیریم و نمیتونیم بخوریمش و مجبور به سفارش غذا میشیم