کد خبر:۷۶۷۵۱۱
به منظور گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی؛

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه علم و فناوری مازندران با منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علم و فناوری مازندران و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد، در راستای گسترش و تقویت همکاری‌های سازنده توسعه‌ای، آموزشی و پژوهشی به امضاء رسید.
تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه علم و فناوری مازندران با منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد امضا شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علم و فناوری مازندران و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد، در راستای گسترش و تقویت همکاری‌های سازنده توسعه‌ای، آموزشی و پژوهشی به امضاء رسید.
 
حمید محمدزاده، رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران در حاشیه امضای این تقاهم‌نامه به که به میزبانی منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد برگزار شد، اظهار داشت: این تفاهم‌نامه با هدف هم افزایی و گسترش زمینه‌های همکاری در جهت توسعه تجارت فعال و صنایع موجود در منطقه و تحقق ماموریت‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه و نیز به منظور تقویت ارتباط، همبستگی و تطابق میان فعالیت‌های نظام آموزش عالی با نیاز‌های دستگاه‌های اجرایی منعقد شد.

محمدزاده تصریح کرد: در حال حاضر نزدیک به ۵۰ عضو هیئت علمی فارغ التحصیل از دانشگاه‌های معتبر داخلی و خارجی و بیش از سه هزار دانشجو در رشته‌های مختلف مهندسی و کاربردی در دانشگاه علم و فناوری مازندران واقع در شهرستان بهشهر به پژوهش و تحصیل و اجرای پروژه‌های صنعتی اشتغال دارند.

در ادامه سیاوش یزدانی، رئیس منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد با قدردانی از حسن نیت و اقدام جدی طرفین به جهت برگزاری این نشست‌ها به‌عنوان اتفاقی بی‌بدیل در منطقه و به تبع آن، انعقاد این تفاهم‌نامه و حرکت به سمت افق‌های پیشرفت علمی و عملی شرق استان، تاکید کرد: امید است تا با همکاری متقابل و برگزاری جلسات کاربردی با حضور نمایندگان دانشگاه و بندر، فاز مطالعاتی و شناسایی اولویت‌های عملیاتی در کوتاه‌ترین زمان ممکن صورت گرفته تا با آغاز اقدامات موثر، شاهد به ثمر نشستن اهداف این تفاهم‌نامه راهبردی و استراتژیک باشیم.

لازم به ذکر است، بندر امیرآباد بزرگ‌ترین بندر نسل سوم حاشیه دریای خزر و تنها بندر شمالی متصل به شبکه ریلی کشور بوده و با بهره مندی از ۱۵ پست اسکله با ظرفیت ۷،۵ میلیون تن و ۱۰۶۰ هکتار اراضی پشتیبانی و برخورداری از تجهیزات مدرن دریایی و بندری به عنوان حلقه اصلی اتصال کریدور ترانزیت بین المللی شمال - جنوب شناخته می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار