معاونان استاندار اردبیل با هدف ارزیابی اعتبارات مورد نیاز پروژههای نیمه تمام سفر استانی رئیسجمهور به این استان، از دانشگاه محقق اردبیلی بازدید کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاون سیاسی اجتماعی و معاون امور عمرانی استان اردبیل با حضور در دانشگاه محقق اردبیلی از روند عملیات اجرایی استخر، کتابخانه مرکزی، فاز دوم و سوم دانشکده فنی و مهندسی، آزمایشگاه میز لرزه، خوابگاه دانشجویی و دیگر پروژههای عمرانی این دانشگاه بازدید کردند.
بهروز ندایی، معاون سیاسی اجتماعی استاندار اردبیل در حاشیه این بازدید و در نشست مشترک با مسئولان دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این بازدید به دستور استاندار صورت گرفته است، گفت: این بازدیدها برای پیش بینی اعتبارات مورد نیاز جهت تأمین اعتبار پروژههای نیمه تمام در سفر استانی رئیس جمهور بوده است.
ندایی با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی برای ارتباط با صنایع استان، گفت: در اردبیل به جز چند مورد ارتباط مناسبی بین صنعت و دانشگاه وجود ندارد.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار اردبیل با تأکید براینکه دانشگاه باید محلی برای تولید علم باشد، افزود: این مهم باید در جامعه خود را نشان دهد و دستگاههای دولتی باید بودجههای پژوهشی خود را با مشارکت دانشگاه در زمینههای پژوهشی مصرف کنند.
در ادامه این نشست، عزیز حبیبی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: این دانشگاه تقریبا ۴۰ سال پیش تاسیس شده است و هم اکنون حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر دانشجو و ۳۸۵ نفر عضو هیات علمی دارد.
حبیبی افزود: حدود ۴۰ درصد اعضای هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی دانشیار و استاد تمام بوده، دو نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه در زمره یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار داشته و دو نفر هم از اعضای هیات علمی به عنوان اساتید برتر کشور انتخاب شده اند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه ۴ نفر از دانشجویان دانشگاه در سنوات گذشته به عنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شدند، گفت: از ۲۳ نفر دانشجوی نمونه کشور انتخاب شده در سال گذشته، دو نفر از دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی بوده اند.
وی ادامه داد: بر اساس اعلام سایت اسکوپوس میزان رشد علمی کشور در سال گذشته حدود ۸ درصد بوده است، اما این میزان در دانشگاه محقق اردبیلی ۵۰ درصد بوده است که رقم قابل توجهی است.
حبیبی با بیان اینکه رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در ISC هشت رتبه ارتقا یافته است، اظهار کرد: تولیدات علمی مشترک بین المللی اعضای هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی ۱۵۸ درصد افزایش یافته است.