آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۷۸۵۳

اتهام‌ مجدد پادشاه عربستان به ایران در اجلاس فوق‌العاده مکه

شاه سعودی در دومین روز اجلاس مکه با متهم کردن ایران به دست داشتن در حادثه بندر الفجیره مدعی شد که برنامه موشکی و هسته‌ای ایران تمام منطقه و جهان را تهدید می‌کند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دومین روز از اجلاس فوق‌العاده سران شورای همکاری خلیج فارس بامداد شنبه در مکه آغاز شد.

در آغاز این نشست، «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی در بیانیه‌ای گفت که آرمان فلسطین، اولویت کشور‌های عربی است تا زمانی که مردم این سرزمین به حقوق خود برسند.

به نوشته وبگاه شبکه «العربیه» ملک سلمان با بیان اینکه کشور‌های عربی از راهکار دو دولتی برای خاتمه دادن به مناقشات فلسطین-اسرائیل حمایت می‌کنند، افزود: «آرمان فلسطینی‌ها در خطر است و آن‌ها باید بر اختلافات غلبه کنند».

وی با اشاره به حمله تروریستی اخیر در نیوزیلند علیه نمازگزاران روز جمعه اظهار داشت که کشور‌های اسلامی باید برای مقابله با تروریسم و حامیان مالی آن دست به دست هم دهند.

شاه سعودی در ادامه به ایراد اظهارات ضد ایرانی پرداخته و درباره حادثه بندر الفجیره امارات مدعی شد: «تروریست‌های تحت حمایت ایران در حمله به نفت‌کش‌ها و تاسیسات نفتی (عربستان) دست داشتند. این حملات نه فقط علیه عربستان و امارات بلکه علیه تمام جهان بود».

ملک سلمان همچنین از زبان تمام اعضای شورای همکاری خلیج فارس گفت: «ما حملات حوثی‌ها که تحت حمایت ایران هستند را محکوم می‌کنیم».

به نوشته خبرگزاری «رویترز» وی با ادعای اینکه برنامه موشکی و هسته‌ای ایران تمام منطقه و جهان را تهدید می‌کند، افزود: «اقدامات تهران که در تناقض آشکار با معاهده‌های سازمان ملل هستند، تجارت دریایی بین‌المللی و فروش جهانی نفت را تهدید می‌کند».

اجلاس سالانه سران کشور‌های عضو «سازمان همکاری اسلامی» که ترکیه میزبانی آن را به عربستان داد، امسال بهانه‌ای شد برای ریاض تا در کنار آن دو اجلاس فوق‌العاده دیگر برگزار کند.

ریاض بامداد روز جمعه دو اجلاس «سران عربی» و «سران شورای همکاری خلیج» فارس را برگزار و تلاش کرد پیش از اجلاس سران اسلامی که قرار است امروز جمعه برگزار شود، کشور‌های عربی را علیه ایران متحد کند یا متحد نشان بدهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار