آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۷۸۸۵
در بیانیه‌ای؛

دانشجویان کردستانی نسبت به انتساب لباس با عزت کُردی از سوی ضد انقلاب واکنش نشان دادند

دانشجویان بسیجی استان کردستان نسبت به انتساب لباس با عزت کُردی از سوی عده‌ای معلوم‌الحال به ضد انقلاب واکنش نشان داده و با صدور بیانیه‌ای این اقدام را محکوم کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرو مصاحبه صورت گرفته خبرگزاری دانشجو، با سیدعنایت جویبار، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان و ابهامات وارد شده از جانب برخی افراد نسبت به موارد مطرح شده از سوی مسئول بسیج دانشجویی و متعاقب آن فضاسازی و شایعه پراکنی گسترده که باعث جریحه دار شدن احساسات و القای ضدیت مصاحبه شونده با قوم دلاور و انقلابی کُرد شده است؛ دانشجویان بسیجی کردستان، به جهت تنویر اذهان و تاکید بر انتساب این شایعه سازی‌ها به مسببین اصلی آن، که در مصاحبه به آن‌ها اشاره است، بیانیه‌ای صادر کنند.
 
بیشتر بخوانید:

در این بیانیه‌ آمده است:
در مصاحبه اشاره شده که «دانشگاه کردستان نمایشگاهی است برای انواع پوشش‌های زننده و شگفت آور که با آیین نامه انضباطی دانشجویان و قوانین و ضوابط پوشش در دانشگاه هیچ سنخیتی ندارد» که در توضیح این مورد به عرض می‌رسد: اولا، این مورد اظهر من الشمس است و هر فرد منصفی که حتی یک بار مسیرش به دانشگاه کردستان خورده باشد، می‌تواند بر آن گواهی دهد، اما اگر مشاهدات عینی افراد و مطالبات مستمر دانشجویان و اساتید برای مسئولین ملاک عمل و تایید نیست؛ حداقل می‌توانند به دوربین‌های موجود در دانشگاه که تحت نظارت خودشان است مراجعه کنند. ثانیا، مطالبه مصاحبه شونده، اجرای آیین نامه‌های موجود بر اساس شرع و قانون و در جهت رعایت حجاب اسلامی بوده است و حال این سوال مطرح می‌شود که افراد التهاب آفرین و شایعه ساز مخالف اجرای قوانین مصرح هستند؟

در مصاحبه اشاره شده که «خودنمایی برخی افراد ملبس به لباس گروهک‌های ضد انقلاب و جنایتکار در سطح دانشگاه» که در توضیح این مورد به عرض می‌رسد: اولا، در کجای جمله مذکور به لباس کردی اشاره شده است تا اهانتی به دنبال آن بیاید؟ چرا برخی افراد معلوم الحال اصرار دارند که لباس با عزت و با کرامت کردی را که کفن خونین ۵۴۰۰ شهید این استان در راه دفاع از آرمان‌های اسلام عزیز و امنیت مردم کشورمان شده است، به لباس ضد انقلاب مرتبط کنند. ضد انقلابی که به صغیر و کبیر این ملت و در پیش قراول آن به مردم کُرد این استان رحم نکرده است. ضد انقلابی که هم اکنون در قالب نفوذی‌های فرهنگی به دستگاه‌های داخلی کشور نفوذ کرده است و مشابه این موضوع درصدد است اذهان را به سمت ایجاد اختلاف هدایت و مدیریت کند و از آب گل آلود تفرقه انگیزی، ماهی خود را که همان جوانان با غیرت ما هستند، شکار کند.

ثانیا، همان طور که حساب گروهک ملحد منافقین با پوشش مرسوم مردم کشورمان از حساب ملت انقلابی ایران اسلامی جداست و حساب گروهک الاحوازیه جنایتکار با پوشش متداول عربی از حساب مردم غیرتمند عرب زبان جداست، پس حساب گروهک‌های جنایتکار و ضد انقلاب در کردستان با پوشش مخصوص آن ها، از حساب مردم انقلابی و همیشه در صحنه کردستان نیز جدا بوده و مطمئنا غرض از مطرح نمودن این شائبه‌ها از سوی همان افراد معلوم الحال، نه خیرخواهی برای مردم کردستان بلکه التهاب آفرینی و اختلاف افکنی در فضای دانشگاه بوده است.

همچنین در مصاحبه اشاره شده که «ظرفیت‌های دانشگاه باید در اختیار ترویج فرهنگ اسلامی ایرانی و همچنین تبیین فرهنگ اصیل کردی به عنوان یکی از خرده فرهنگ‌های ایرانی و مقوم هویت و اتحاد ملی باشد» که در توضیح این مورد به عرض می‌رسد: اولا، به نظر می‌آید مطالبه در جهت استفاده از ظرفیت دانشگاه در ترویج فرهنگ اسلامی ایرانی و تبیین فرهنگ اصیل کردی به مذاق برخی از افراد معلوم الحال خوش نیامده است چرا که فضاسازی صورت گرفته توسط این افراد اندک، قطعا با ترویج فرهنگ اصیل کردی در تناقض است اگر چه این عده همواره خود را به ظاهر مدافع مردم و فرهنگ کردی عنوان می‌کنند.

ثانیا، مسلّم شده که این افراد معلوم الحال با اسلام عزیز نیز زاویه جدی دارند چرا که در مقابل ترویج آن این چنین برآشفته می‌شوند. این افراد فراموش کرده اند که مردمان کرد از اولین اقوام ایرانی هستند که اسلام آورده اند و همچنین فراموش کرده اند که کردستان سرزمین مسجد و مناره است، دیار ایمان و ایمانداران است و به این مهم مفتخر بوده و خواهد بود.

ثالثا، فرهنگ اسلامی ایرانی فرهنگ مردمان مسلمان و متمدن ایرانی است که یکی از اصیل‌ترین شاخه‌های آن قوم کرد است. هر کسی که کمترین بهره‌ای از تعاریف مربوط به فرهنگ و خرده فرهنگ‌ها داشته باشد قاعدتا خواهد دانست که تمام اقوام ذیل مجموعه‌ی فرهنگ و تمدن اسلامی ایرانی قرار می‌گیرند و اطلاق خرده فرهنگ به قومیت‌های مختلف کشورمان، بزرگداشت و احترام به آن هاست چرا که در طول فرهنگ ناب اسلامی ایرانی قرار گرفته اند.

تجربه نشان داده هرگاه وحدت و هم افزایی در کشور تجلی بیشتری یافته است، دشمنان این مرز و بوم نیز بیشتر به دنبال تفرقه افکنی و ایجاد شکاف بین قومیت‌های مختلف کشورمان و با دستآویز‌های اینچنین رفته اند.

به فرموده مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) کردستان سرزمین فرهنگ و هنر و سرزمین مجاهدت‌های خاموش است. متاسفانه عده‌ای همواره تلاش کرده اند با اقدامات خود دانشجویان عزیز را از حرکت بر مدار فرهنگ و هنر منع نمایند و به جهات دیگری سوق دهند که این فضاسازی‌های دروغین حقیقتا تضییع حق و حقوق مردم عزیز کردستان است که همواره در خط مقدم دفاع از انقلاب بوده و خواهند بود.

افرادی که علیه یک مصاحبه با مضمون دفاع از مردم عزیز کردستان و کولبران مظلوم آن، این چنین جبهه گرفته و برآشفته می‌شوند خود حتی یک لحظه در جهت منافع مردم کرد گام بر نداشته اند.

از تمامی مسئولین و دانشجویان دلسوز و فهیم که سره را از ناسره تشخیص داده و با مطالبه گری به حق مجموعه بسیج دانشجویی دانشگاه همراهی نموده اند، تشکر و قدردانی نموده و ایشان را در مقابله با اختلاف افکنی ها، به صبر انقلابی دعوت می‌نماییم.

دانشجویان بسیجی دانشگاه کردستان به عنوان خادمین ملت شریف ایران اسلامی و مردم قهرمان کردستان عزیز، نسبت به این فضاسازی ها، توهین‌ها و تهمت‌ها بی تفاوت نبوده و حق شکایت از طریق مراجع قانونی و ذی صلاح را برای خود محفوظ می‌دانند چرا که معتقدند این تخریب‌ها باعث تضییع حق و حقوق مردم شریف استان می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار