نرمافزار ایتا به همت پژوهشگران دانشگاه قم با دیتاسنترهای داخلی که زمینهساز امنیت بالای این پیامرسان است، در زمینه پیامرسانی فضای مجازی فعالیت میکند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، شرکت دانشبنیان یاوران تمدن امروز (ایتا) پس از مطرح شدن نرمافزارهای پیامرسان در فضای مجازی، با تمرکز بر نرمافزارهای پیامرسان و برای بومیسازی این تکنولوژی همت گمارد و با الگوگیری از نرمافزار تلگرام، تمام ویژگیهای این نرم افزار را برنامهنویسی کرد و با وجود دیتاسنترهای داخلی، امنیت بسیار بالایی برای «نرم افزار ایتا» فراهم کرد.
این شرکت با همت جمعی از مهندسان جوان در سال ۱۳۸۶ تشکیل شد و به عضویت مرکز رشد دانشگاه قم درآمد و پس از مدت بسیار کوتاهی با کسب امتیازات لازم به عنوان نخستین شرکت رشدیافته مرکز رشد دانشگاه قم معرفی شد.
شرکت ایتا در سالهای نخست با ارائه نرمافزار پیامک انبوه طوبی فعالیت گستردهای داشت که به عنوان یکی از برترین نرم افزارهای مطرح استان فعالیت میکرد.
علاوه بر قابلیتهای نرمافزار تلگرام، نرمافزار ایتا دارای قابلیتهای منحصر بهفردی میباشد که در نوع خود در هیچیک از نرمافزارهای دیگر وجود ندارد؛ لذا پس از چند بهروزرسانی اخیر ایتا، موج ثبتنام یا بازگشت مردم به این پیامرسان ایرانی شدت گرفته است.
پخش صدا با سرعت دو برابر، جستوجوی سراسری (قابلیت انحصاری ایتا که تلگرام هم ندارد)، پشتیبان پاسخگو، سفارشیسازی طرح زمینه، هشتگهای برتر، رفتن به اولین پیام، ویدئو معلق، تبدیل مطلب خوانده شده به خوانده نشده و بالعکس (نسخه ویندوز)، مبارزه با مزاحمها، پاسخ سریع، سوپرگروه و تعدد نسخه از قابلیتهای کاربردی پیامرسان ایتا میباشد که وقت شما را ذخیره و رضایت کاربران را دوچندان میکند.