ششمین همایش بین المللی نقشه برداری مغز ایران ۱۷تا ۱۹ مهر ماه با سخنرانی تعدادی از برجستهترین دانشمندان علوم اعصاب جهان در دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، نقشه برداری مغز یک علم بینابینی و چند نظامه است که با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته به مطالعه سیستم اعصاب و مغز میپردازد.
دانشگاه شهید بهشتی بعنوان پیشتاز این علم در کشور هر ساله یک همایش بین المللی در زمینه نقشه برداری مغز برگزارمی کند. مهمترین رسالت این دانشگاه در برگزاری این همایش بین المللی، گردهم آوردن دانشمندان داخلی و خارجی در حوزههای علوم پزشکی، مهندسی، ریاضیات، روانشناسی، کامپیوتر و سایر حوزههای مرتبط با این علم، جهت تبادل اطلاعات و استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته به منظور درک سیستم اعصاب و بیماریهای مربوط به آن است.
گفتنی است علاقمندان برای ثبت نام و ارسال آثار خود در این حوزه باید تمامی چکیدهها را در قالب کنگره تهیه نمایند، همچنین لازم است مقالات به زبان انگلیسی بوده و حداکثر تعداد کلمات چکیده باید ۳۰۰ و در قالبهای Word و Latexباشد.
لازم به ذکر است؛ مهلت ارسال مقالات تا ۱ مرداد ۱۳۹۸ بوده و این زمان غیر قابل تمدید میباشد.
بنابر اعلام دبیرخانه ششمین همایش بین المللی نقشه برداری مغز ایران، این همایش با حضور تعدادی از برجستهترین دانشمندان علوم اعصاب جهان در سالن همایشهای ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی در تاریخ ۱۷-۱۹ مهر ماه سال ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد.
مهمترین سخنرانان این رویداد بین المللی سیمون آیکهوف استاد دانشگاه دوسلدورف، عباس علوی استاد دانشگاه پنسیلوانیا و مخترع FDGPET، پل فلمینگ کارلسن استاد دانشگاه دانمارک جنوبی و کارل زیل از موسسه علوم عصب شناسی و پزشکی آلمان هستند.