کد خبر:۷۷۴۶۹۳
به همت پژوهشگران؛

انجام آزمایش‌های علوم اعصاب شناختی با دستگاه واقعیت مجازی بهبود یافت

انجام آزمایش‌های رفتاری یکی از چالش‌های موجود در توسعه آزمایش‌های علوم اعصاب شناختی است که با به‌کارگیری فناوری واقعیت مجازی برطرف شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محققان دانشگاه تهران با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی موفق به ساخت دستگاه واقعیت مجازی شدند تا شاهد توسعه و بهبود آزمایش‌های علوم اعصاب شناختی با کاربرد آن باشیم.

محمدرضا ابوالقاسمی دهاقانی مجری این طرح پژوهشی عنوان کرد: استفاده از فناوری واقعیت مجازی در تحقیقات حوزه علوم اعصاب در سال‌های اخیر رشد و گسترش داشته است پس ساخت و طراحی این دستگاه بستر تحقیقاتی این حوزه را در کشورمان فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: با این دستگاه امکان ثبت و کنترل دقیق شرایط و اتفاقات آزمایش‌های علوم اعصاب شناختی فراهم شد تا پاسخ‌های رفتاری با دقت بالاتری کنترل شود.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران امکان استفاده همزمان روش‌های ثبت فعالیت سلول‌های عصبی و انجام آزمایش‌های رفتاری را یکی از چالش‌های موجود در توسعه آزمایش‌های علوم اعصاب شناختی دانست و گفت: به کارگیری فناوری واقعیت مجازی می‌تواند یکی از راه حل‌های این چالش باشد. با توسعه این روش شبیه سازی محیط واقعی حیوانات مورد آزمایش انجام می‌شود و شاهد گسترش روش‌های نوین ثبت و تصویربرداری سلولی همزمان با انجام اعمال شناختی می‌شویم.

وی عنوان کرد: این سیستم قابلیت اجرا برای انواع محرک‌ها در محیط‌های مختلف را دارد؛ بنابراین در بیشتر آزمایش‌های علوم اعصاب شناختی کاربرد دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار