آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۱۰۸۰
آخر هفته با اخبار دانشگاهی|

از تشییع پیکر شهدای دانشمند هسته‌ای تا انتصاب‌های وزیر علوم

تشییع پیکر دانشمندان شهید فناوری هسته‌ای، اعلام رتبه‌بندی جهانی کیو اس، انتصاب سرپرست دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و پنج پارک علم و فناوری از سوی وزیر علوم، برگزاری اجلاس سراسری معاونان آموزشی و دانشجویی دانشگاه‌ها و اعلام تاریخ جدید برگزاری کنکور ۱۴۰۴ از مهم‌ترین رویداد‌های آموزش عالی در هفته دوم تیرماه ۱۴۰۴ بود.
از تشییع پیکر شهدای دانشمند هسته‌ای تا انتصاب‌های وزیر علوم
از تشییع پیکر شهدای دانشمند هسته‌ای تا انتصاب‌های وزیر علوم

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو_ مهمترین رویداد هفته گذشته، تشییع پیکر شهدای هسته‌ای، فرماندهان نظامی و مردمی بود که در حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

در ادامه مراسم بدرقه شهدا تا خانه ابدی، شهید محمدمهدی طهرانچی به عنوان یکی از دانشمندان هسته‌ای سرشناس در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، فریدون عباسی، احمدرضا ذوالفقاری و سید امیرحسین فقهی در آستان مقدس امامزاده صالح (ع) به خاک سپرده شدند.

جدیدترین رتبه‌بندی جهانی کیو اس نیز در ابتدای هفته دوم تیرماه اعلام شد و ۱۱ دانشگاه از ایران در این رتبه‌بندی حضور داشت.

سازمان سنجش آموزش کشور، تاریخ قطعی برگزاری دومین نوبت آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور را اعلام کرد.

وزیر علوم طی روز‌های اخیر انتصاب‌هایی داشت که از جمله آن می‌توان به انتصاب سیدمسعود سیداحمدیان به عنوان سرپرست دانشگاه شهیدمدنی آذربایجان اشاره کرد. همچنین سیمایی در احکام جداگانه‌ای سرپرست پارک‌های علم و فن آوری خراسان رضوی، مازندران، آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان و لرستان را منصوب کرد.

نشست وزیر علوم با ائمه جمعه کشور، برگزاری اجلاس سراسری معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی و هفتاد و هفتمین نشست سراسری معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور از دیگر برنامه‌هایی بود که در هفته دوم تیرماه برگزار شد.

نامه ۸۲ نفر از اساتید حقوق کشور به سازمان‌های بین‌المللی

۸۲ نفر از اساتید حقوق عضو هیات علمی دانشگاه‌های سراسر کشور روز جمعه (۶ تیرماه) در نامه‌ای سرگشاده به جامعه دانشگاهی و سازمان‌های بین‌المللی، ضمن تشریح نقض قوانین بین‌الملل بشردوستانه و حقوق مربوط به توسل به زور توسط رژیم اسرائیل و تجاوز نظامی اخیر این رژیم علیه ایران، آن را نقض آشکار منشور ملل متحد و یک هنجار آمره (jus cogens) در حقوق بین‌الملل عنوان کردند.

بیانیه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در رابطه با جنگ ۱۲ روزه

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی روز جمعه (۶ تیرماه) به دنبال تحقق پیروزی افتخارآفرین ملت ایران در برابر رژیم صهیونیستی، این اتفاق مهم را نه فقط یک پیروزی نظامی، بلکه نماد پیروزی فرهنگی و شناختی در نبرد تمدنی با استکبار جهانی دانست و بر تداوم حضور در جهاد تبیین با راهبری قرارگاه جنگ شناختی تأکید کرد.

از تشییع پیکر شهدای دانشمند هسته‌ای تا انتصاب‌های وزیر علوم

تشییع پیکر دانشمندان هسته‌ای و خاکسپاری شهیدان

مراسم تشییع پیکر مطهر تعدادی از سرداران و فرماندهان، دانشمندان هسته‌ای و مردم که در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند صبح روز شنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۴ مصادف با دوم ماه محرم با حضور مسئولان لشکری و کشوری و اقشار مختلف مردم برگزار شد و ملت قدردان و حماسه ساز ایران اسلامی، پیکر مطهر ۶۰ شهید اقتدار ملی و قهرمانان وطن را بدرقه کردند.

حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم تاکید کرد که تجاوز رژیم صهیونیستی به ساحت علم و حوزه علم و دانشمندکشی، با هدف تضعیف و ضربه زدن به اقتدار ملی کشور بوده است.

رضا محمدی معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور نیز در این مراسم گفت: با جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا نه‌تنها اراده ملت ایران تضعیف نخواهد شد، بلکه انگیزه و عزم ملی برای توسعه علمی، فناوری‌های بومی و افزایش توان بازدارندگی تقویت خواهد شد.

از تشییع پیکر شهدای دانشمند هسته‌ای تا انتصاب‌های وزیر علوم

همچنین در ادامه با حضور پرشور و حماسی مردم شهیدپرور و قدرشناس، پیکر دانشمند شهید محمدمهدی طهرانچی و همسرشان شهیده مژگان قراویری، از شهدای تجاوز ددمنشانه رژیم جعلی صهیونیستی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) تشییع و به خاک سپرده شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم خاکسپاری شهید طهرانچی با تأکید بر اینکه دشمنان جمهوری اسلامی با هدف ضربه زدن به اقتدار علمی و دفاعی کشور، چهره‌های برجسته علمی و نظامی را هدف قرار داده‌اند، گفت: شهادت عزیزان ما پایان مسیر نیست، بلکه نقطه آغاز شتابی تازه در مسیر پیشرفت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران است.

اعلام تاریخ مجدد برای ثبت‌نام پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۴

سازمان سنجش آموزش کشور روز یکشنبه (هشتم تیرماه) با صدور اطلاعیه جدیدی اعلام داشت که متقاضیان ثبت‌نام و انتخاب‌رشته در برنامه پذیرش مجموعه‌هایی که پذیرش آنها در دوره‌های کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۴ می‌رساند در صورتی که در زمان مقرر (از تاریخ ۲۵ خردادماه تا ۷ تیرماه ۱۴۰۴) موفق به ثبت‌نام نشده‌اند، می‌توانند برای پذیرش در این رشته‌ها از چهارم تا هفتم شهریورماه به درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان مراجعه و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما نسبت به ثبت‌نام و انتخاب‌رشته در پذیرش این مجموعه‌ها اقدام کنند.

حضور ۱۱ دانشگاه از ایران در جدیدترین رتبه‌بندی جهانی کیو اس

در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۶ تعداد ۱۱ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران حضور دارند، این در حالی است که در رتبه‌بندی کیواس ۲۰۲۵، تعداد ۹ دانشگاه از کشورمان حضور داشتند.

عملکرد دانشگاه‌های کشور در رتبه‌بندی جهانی کیو اس در سال‌های مختلف در جدول ۲ نشان داده شده است.

از تشییع پیکر شهدای دانشمند هسته‌ای تا انتصاب‌های وزیر علوم

جذب سرباز نخبه و پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه علم و صنعت

دانشگاه علم و صنعت ایران روز دوشنبه (۹ تیرماه) دو فراخوان جداگانه برای جذب سرباز نخبه و پژوهشگر پسادکتری با اولویت پذیرش فارغ‌التحصیلان ممتاز آموزشی و پژوهشی منتشر کرد.

از تشییع پیکر شهدای دانشمند هسته‌ای تا انتصاب‌های وزیر علوم

 

از تشییع پیکر شهدای دانشمند هسته‌ای تا انتصاب‌های وزیر علوم

برگزاری جلسه شورای مدیران سازمان امور دانشجویان

جلسه شورای مدیران سازمان امور دانشجویان روز دوشنبه (۹ تیرماه) برگزار شد. در این جلسه معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر اینکه خدمت‌رسانی بی‌وقفه به دانشجویان اولویت این سازمان در دوران جنگ و پس از آن است، گفت: در جنگ ۱۲ روزه رژیم غاصب صهیونیستی و تجاوز به خاک کشورمان خللی در انجام وظایف و اراده خدمات به وجود نیامد.

سعید حبیبا در این جلسه با بیان اینکه در دوران بحران حفظ دانش و انجام آموزش، پژوهش و فناوری به ما اجازه می‌دهد تا با درک بهتر مسائل، راهکار‌های مؤثرتری ارائه دهیم، یادآور شد: دانشمندان و دانشجویان می‌توانند با پژوهش‌های خود به یافتن راه‌حل‌های نوآورانه برای مشکلات منطقه‌ای و جهانی کمک کنند. همچنین، آموزش و پژوهش به عنوان یک ابزار قدرتمند برای کاهش تنش‌ها و ترویج درک متقابل عمل می‌کند.

زمان جذب هیات علمی دانشگاه‌ها به ۶ ماه کاهش یافت

وزیر علوم درباره اعتراضات مطرح شده نسبت به طولانی بودن فرآیند جذب هیات علمی گفت: مسائلی که دانشگاهیان در خصوص ضوابط و دستورالعمل‌های جذب مطرح کرده بودند، در دستورالعمل جدید این مدت به ۶ ماه کاهش یافته است؛ در گذشته، گاهی فرآیند جذب یک متقاضی بیش از ۲ سال طول می‌کشید که در برخی موارد حتی به سه سال هم می‌رسید؛ امید است که این فرآیند اکنون سریع‌تر و کارآمدتر شود.

حسین سیمایی در اصلاح دستورالعمل‌ها، تاکید بیشتری بر صلاحیت‌های علمی متقاضیان شده و به طور ویژه، به ارزش علمی بیشتر نسبت به صلاحیت‌های عمومی پرداخته‌ایم.

انتصاب‌های وزیر علوم در هفته دوم تیرماه

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز دوشنبه (۹ تیرماه) با صدور حکمی سیدمسعود سیداحمدیان را به عنوان سرپرست دانشگاه شهید مدنی آذربایجان منصوب کرد. سید احمدیان، دارای مدرک تحصیلی دکترای شیمی فیزیک و عضو هیات علمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با مرتبه دانشیار است. ریاست دانشکده علوم پایه و تصدی مسئولیت معاونت پژوهشی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان از جمله سوابق اجرایی احمدیان به شمار می‌رود.

در ادامه انتصاب‌های وزارت علوم، حسین سیمایی روز سه‌شنبه (۱۰ تیرماه) با صدور احکام جداگانه‌ای، حسن حیدری به عنوان رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی، حبیب‌الله سالارزهی را به عنوان رئیس پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان و محمودرضا شاکرمی را به عنوان رئیس پارک علم و فناوری لرستان منصوب کرد.

حسن حیدری؛ عضو هیات علمی گروه علوم اقتصادی دانشگاه ارومیه با مرتبه استاد است و بیش از ۱۵۰ مقاله علمی پژوهشی و کنفرانسی از وی منتشر شده است؛ از سوابق اجرایی وی می‌توان به ریاست پارک علم و فناوری استان آذربایجان غربی (۹۸-۱۳۹۲)، عضو هیات مدیره سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری ارومیه (از سال ۱۳۹۳ تا حال)، و مشاور اقتصادی بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی در صنوف مختلف اشاره کرد.

حبیب‌الله سالارزهی؛ عضو هیات علمی و استاد تمام رشته مدیریت دانشگاه سیستان و بلوچستان است. تصدی مسئولیت معاونت آموزشی دانشکده مدیریت و اقتصاد و دانشکده کارآفرینی دانشگاه سیستان و بلوچستان به مدت ۱۱ سال، ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان به مدت ۶ سال و عضویت در شورای راهبردی پارک علم و فناوری استان سیستان و بلوچستان به مدت بیش از ۱۰ سال از جمله سوابق اجرایی وی است.

محمودرضا شاکرمی؛ عضو هیات علمی گروه مهندسی برق قدرت دانشگاه لرستان با مرتبه استاد است و بیش از این ریاست پارک علم و فناوری لرستان و مسئولیت معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان و ریاست دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه را برعهده داشته است.

حسین سیمایی روز چهارشنبه با صدور احکام جداگانه‌ای جواد صفائی را به عنوان سرپرست پارک علم و فناوری خراسان رضوی و محمد کاظمی‌فرد را به عنوان سرپرست پارک علم و فناوری مازندران منصوب کرد.

اعلام زمان برگزاری دومین نوبت آزمون سراسری سال ۱۴۰۴

سازمان سنجش آموزش کشور، زمان برگزاری دومین نوبت آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ را روز‌های پنجشنبه و جمعه ۲۶ و ۲۷ تیر ماه اعلام کرد.

سازمان سنجش آموزش کشور روز سه‌شنبه؛ ۱۰ تیرماه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته با نهاد‌های ذی‌صلاح مختلف و برنامه‌ریزی‌ها و تمهیدات اجرایی، فنی و حفاظتی، نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در روز‌های پنجشنبه و جمعه ۲۶ و ۲۷ تیر ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

طبق برنامه زمانی پیش‌بینی شده، قرار بود دومین نوبت آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در تاریخ ۵ و ۶ تیرماه برگزار شود که در پی حملات رژیم صهیونیستی به تهران و برخی شهر‌های کشور و شهادت جمعی از شخصیت‌های نظامی، دانشمندان و هم‌میهنان غیر نظامی، تاریخ برگزاری این آزمون از سوی سازمان سنجش به تعویق افتاد.

آئین گرامی‌داشت شهدای دانشگاه شهید بهشتی در محل مسجد الزهرا (س)

آیین گرامی‌داشت شهدای دانشگاه شهیدبهشتی روز سه‌شنبه (۱۰ تیرماه) در مسجد الزهرا دانشگاه شهید بهشتی با حضور محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی، حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، حمید شالچی معاون فرهنگی وزیر علوم، خانواده شهیدان ذوالفقاری، طهرانچی، عباسی، شهریاری، مینوچهر، اساتید دانشگاه و دانشجویان در مسجد الزهرا (س)، برگزار شد.

آقامیری؛ رئیس دانشگاه شهیدبهشتی در این مراسم تاکید کرد که ما دانشگاهیان شهید بهشتی تصمیم گرفتیم که جای خالی شهیدان این دانشگاه را پر کنیم، همانطور که جای خالی شهید شهریاری پر شد.

شالچی؛ معاون فرهنگی وزیر علوم نیز در این مراسم تاکید داشت که شکوفایی علمی در ایران به برکت خون شهیدان ادامه خواهد یافت و ایران عزیز قوی‌تر از پیش به لطف خداوند و به برکت استعداد‌ها پا برجا می‌ماند.

در ادامه این مراسم، امیر طهرانچی برادر شهید محمدمهدی طهرانچی تاکید کرد: رژیم کودک‌کش اسرائیل از یکپارچگی، بزرگی و عزت ملت ایران می‌ترسد و این وحدت و همدلی برای آنها قابل تحمل نیست.

حجت‌الاسلام و المسلمین رستمی؛ رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها نیز گفت که دانشگاه شهید بهشتی خاکریز، جبهه و سنگر این شهدا بوده است و در ادامه مسیر باید تراز و معیار حرکت علمی کشور باشد.

تغییر زمان برگزاری سومین دوره آزمون زبان MSRT

اداره کل بورس و امور دانشجویان خارج وزارت علوم اعلام کرد که سومین دوره برگزاری آزمون زبان MSRT، که پیش از این قرار بود در تاریخ ۲۷ تیر ماه ۱۴۰۴ برگزار شود به دلیل همزمانی با مرحله دوم کنکور سراسری دانشگاه‌ها در تاریخ ۱۷ مرداد ماه برگزار خواهد شد.

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه سجاد به نشانی https://msrttest.saorg.ir/login.aspx نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

برگزاری آیین یادبود شهید طهرانچی و همسرش در شهرک شهید محلاتی

آیین یادبود و ختم شهید محمدمهدی طهرانچی رئیس فقید دانشگاه آزاد اسلامی و همسر آن شهید والامقام شهیده قراویری عصر سه شنبه ۱۰ تیرماه با حضور اقشار مختلف مردم در مسجد جامع پیامبر اعظم (س) شهرک شهید محلاتی برگزار شد.

محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور و جمعی از وزرای دولت چهاردهم، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و تعدادی از اعضای این شورا، حجت الاسلام صدیقی امام جمعه تهران، حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌ها، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله حسینعلی شهریاری عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت سابق از جمله شخصیت‌های نام آشنای حاضر در این مجلس یادبود بودند.

طراحی اولین مدل پیش‌بینی تغییرات سطح آب زیرزمینی پس از زلزله

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گامی نوآورانه برای مدیریت منابع آب در مناطق زلزله‌خیز، موفق به طراحی مدلی علمی شد که می‌تواند نوسانات سطح آب زیرزمینی پس از زلزله را پیش‌بینی کند. حسین رشیدی‌گویا، پژوهشگر حوزه ژئوفیزیک و ژئوهیدرولوژی و دانش‌آموخته دکتری، با راهنمایی همایون کتیبه عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به طراحی این مدل شد.

برگزاری اجلاس سراسری معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی

شصت و چهارمین اجلاس سراسری معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی کشور با موضوع «بررسی و هماهنگی تدابیر آموزشی مرتبط با پایان نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ و اقدامات پیش رو» روز چهارشنبه (۱۱ تیرماه) برگزار شد.

سعید حبیبا رئیس سازمان امور دانشجویان در این اجلاس بر ضرورت تسریع و تسهیل فرآیند میهمانی و نقل و انتقال دانشجویان متضرر از جنگ تحمیلی تاکید کرد و گفت: شورای موارد خاص دانشگاه‌‍‌ها با حداکثر مساعدت و در کوتاه‌ترین زمان ممکن فرایند میهمانی و نقل و انتقال این دسته از دانشجویان را انجام دهند.

مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان نیز در این جلسه گفت: برای سال تحصیلی جدید بیش از ۱۲ هزار درخواست میهمانی و نقل و انتقال در سامانه سجاد ثبت شده است که دانشگاه‌های مبدا تا کنون حدود ۷ هزار درخواست را مورد بررسی قرار داده و نظرشان را در سامانه اعمال کرده‌اند.

ابوالفضل دانشور افزود که دانشگاه‌های مبدا تا ۱۵ تیرماه فرصت تایید یا رد درخواست میهمانی و نقل و انتقال دانشجویان را دارند و انتظار داریم در فرصت قانونی باقیمانده، دانشگاه‌های مبدا نظرشان را در خصوص ۵ هزار درخواست باقیمانده در سامانه اعمال کنند تا دانشجویان دغدغه اعتراض به عدم اعمال نظر دانشگاه‌ها در خصوص درخواست‌شان را نداشته باشند.

از تشییع پیکر شهدای دانشمند هسته‌ای تا انتصاب‌های وزیر علوم

نشست وزیر علوم با اعضای شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور

نشست حسین سیمایی وزیر علوم با اعضای شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور روز سه‌شنبه (۱۰ تیرماه) با محوریت «اقدامات جامعه علمی کشور پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور» به صورت مجازی و با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از ائمه جمعه سراسر کشور برگزار شد.

حسین سیمایی در این نشست گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه آموزش عالی پس از تجاوز رژیم صهیونیستی، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه «با علم می‌توان جلوی تهدید دشمن را گرفت» ارائه کرد.

وزیر علوم در این نشست گفت که باید قبول کنیم که برای ایجاد همبستگی ملی و اداره کشور به شکل مطلوب، توجه به تمامی سلایق در چارچوب میهن الزامی است.

وی برنامه حمله اخیر رژیم صهیونیستی را نتیجه دشمنی چهل‌ساله آن رژیم با ملت ایران دانست و خاطرنشان کرد: باید دانشگاه را از خودمان بدانیم و اعتماد متقابل میان دانشگاهیان و روحانیت تقویت شود؛ همان‌گونه که در گذشته تعامل مثبت علما با اقشار مختلف مردم برقرار بود.

هفتاد و هفتمین نشست سراسری معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور

هفتاد و هفتمین نشست سراسری معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور روز چهارشنبه (۱۱ تیرماه) به شکل مجازی برگزار شد. محور اصلی این نشست بررسی سیاست‌ها، چالش‌ها و راهکار‌های ارتقای خدمات دانشجویی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی بود.

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: با توجه به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، مسئولان دانشگاه‌ها باید از طریق مراکز مشاوره با دانشجویان ارتباط برقرار کنند تا با شنیدن دغدغه‌های آنها برای آینده تصمیمات لازم را اتخاذ کنند بر این اساس مراکز مشاوره حتما باید باز باشد.

سعید حبیبا درباره امکانات مرتبط با تامین رفاهی دانشگاه‌ها گفت: موضوع بازسازی در بحث خوابگاه‌ها و تعمیرات جزئی از جمله سم‌پاشی و نقاشی کردن خوابگاه‌ها در دستور کار است.

در ادامه مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم تصریح کرد که با توجه به شرایط فعلی کشور، امتحانات و آزمون‌های پایام ترم دانشجویان شهریورماه و به صورت حضوری برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار