آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۰۲۹۴

ابوالغیط، ایران و ترکیه را به دخالت در سوریه متهم کرد

دبیرکل اتحادیه عرب در دیدار با نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه درباره آنچه «دخالت‌های ایران و ترکیه در سوریه» خواند، ابراز نگرانی کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «جیمز جفری» نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه امروز سه‌شنبه با «احمد ابوالغیط» دبیرکل اتحادیه عرب دیدار کرد.

«محمود عفیفی» سخنگوی رسمی دبیرکل اتحادیه عرب گفت که در این دیدار آخرین تحولات بحران سوریه، تلاش‌ها و تماس‌های جاری برای دستیابی به حل‌وفصل مسالمت‌آمیز این بحران بررسی شد.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، جفری در این دیدار نتایج تماس‌های خود با طرف‌های مختلف به خصوص در رابطه با جنبه‌های سیاسی و امنیتی بحران را به اطلاع ابوالغیط رساند و بر تمایل کشورش برای اطلاع از دیدگاه اتحادیه عرب درباره بحران سوریه و راهکار‌های تعامل با آن تأکید کرد.

وی همچنین با اشاره به پیچیدگی‌های بحران سوریه و دخالت طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در آن، منافع مشترک همه طرف‌ها را در بازگشت ثبات به سوریه و پایان دادن به فعالیت‌های تمامی گروه‌های تروریستی در این کشور دانست.

ابوالغیط نیز ضمن استقبال از تماس با طرف آمریکایی درباره سوریه، تأکید کرد که این بحران اساسا یک بحران عربی است.

وی افزود که شخصا علاقه‌مند به احیای نقش اتحادیه عرب در تعامل با بحران سوریه بوده است.

ابوالغیط اصول ثابت عربی در خصوص بحران سوریه از جمله ضرورت حفظ وحدت منطقه‌ای در سوریه، احترام به حاکمیت سوریه و تلاش برای سازش سیاسی طرف‌های سوری بر اساس مصوبات کنفرانس ژنو ۱ را مورد اشاره قرار داد.

دبیرکل اتحادیه عرب همچنین با اشاره به استمرار دخالت‌های خارجی در بحران سوریه، آن را یکی از علل اصلی طولانی شدن بحران سوریه و پیچیدگی آن برشمرد و درباره آنچه «خطرات دخالت‌های ایران و ترکیه در سوریه» خواند، هشدار داد.

وی افزود که تلاش‌های ترکیه برای ایجاد منطقه امن در شمال سوریه و منطقه ادلب، بر تمامیت ارضی سوریه تأثیر می‌گذارد و نقض حاکمیت آن است.

وی در ادامه مخالفت خود با هر گونه دخالت اسرائیل در خصوص ترتیبات مربوط به آینده اوضاع سوریه و نیز تداوم اشغالگری اسرائیل در بخشی از خاک سوریه را اعلام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار