
کد خبر:۷۷۰۶۵۱
غلامی در جمع روسای دانشگاههای آذربایجان شرقی:
دانشگاهها در صف اول فناوریهای جدید حرکت کنند
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تحول سریع علوم و فناوری ایجاب میکند که دانشگاهها در صف اول فناوریهای جدید حرکت کنند و سپس به سمت صنعت و جامعه بروند.

به گزارش پروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه هنر اسلامی تبریز، وزیر علوم در نشست با روسای دانشگاههای استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: نیاز است رشتههای جدید، نگاههای جدید، بهروز و پیشرو در سطح فناوری در دانشگاهها توسعه یابد.
وی با بیان اینکه متاسفانه در سالهای اخیر، تعداد دانشآموزان و داوطلبان در رشتههای ریاضی و فنی و مهندسی کم شده است، افزود: بحثهای مالی در چند سال گذشته در کل کشور مسئلهساز بوده و با توجه به شرایط تحریم و محدود شدن فروش نفت، توزیع منابع مالی در منابع دولتی سخت شده است.
دکتر غلامی تصریح کرد: سال گذشته، سازمان برنامه و بودجه به دانشگاهها کمک کرد و امسال نیز کمک خواهد کرد و در تلاشیم به دانشگاهها آسیبی نرسد.
وزیر علوم بیان کرد: صندوق رفاه دانشجویان هم برای کارهای دانشجویی و تعمیر و تجهیز بهویژه در مواردی که ضرورت دارد، کمک میکند.
وی با بیان اینکه همه استانها مشکل آمایشی ندارند و تعدادی از استانها سازماندهی شدهاند، گفت: تبدیل مراکز در برخی استانها، کیفیسازی آموزش عالی کشور، برطرف کردن نقاط ضعف در مناطق کوچکتر و اتصالشان به نقاط بزرگتر، تامین امکانات و تجهیزات، افزایش کیفیت خدمات و فراهم کردن امکانات پژوهشی برای اعضای هیئت علمی از اهداف ساماندهی دانشگاهها است.
دکتر غلامی با اشاره به اینکه همه دانشگاهها سعی میکنند تمامی رشتهها را داشته باشند، بیان کرد: همه دانشگاهها در دنیا به دنبال ماموریت و تخصصگرایی هستند؛ باید دانشگاههایمان را توانمند کرده و به صورت تخصصی پیش ببریم.
وزیر علوم تاکید کرد: باید از موازی کاری در استانها جلوگیری شود.
وی با تاکید بر اینکه برای آموزشهای مهارتی اولویت قائل هستیم، اظهار کرد: باید استانداردهایی را تعریف کنیم که تربیت شدههای این بخش بتوانند در سرتاسر کشور به عنوان تکنسین تربیت یافته و در چارچوب استاندارد به کار گرفته شوند.
وی متذکر شد: علیرغم محدودیتهای حاضر، تعدادی شرکت ایرانی در دنیا کار میکنند و میتوانند نیروهایشان را از داخل کشور تامین کنند.
دکتر غلامی عنوان کرد: گرایش به علومتجربی نقصی در سیستم آموزش و پروش و هدایت تحصیلی ما بوده و جاذبههای شغلی و مادی همه را به سمتی میبرد که احتمالا در آن موفق نخواهند شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: الگوی دانشگاه هنر اسلامی تبریز قابل توجه و در خور تقدیر بوده و بهتر است بروشورهایی برای معرفی دانشگاه تهیه و ارایه شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.