کد خبر:۷۷۲۳۸۴
بر اساس مطالعات صورت گرفته؛

رسیدن به راه درمان سرطان عامل رشد بازار نانو ذرات طلا خواهد بود

محققان علم نانو معتقدند در بخش پزشکی به ویژه درمان سرطان بر روی توسعه بازار نانوذرات طلا در سال‌های آتی تاثیر زیادی خواهد داشت.

رسیدن به راه درمان سرطان عامل رشد بازار نانوذرات طلا خواهد بود

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، بازار نانوذرات طلا تا سال ۲۰۲۶ با رشد ۱۰٫۲ درصدی به رقم ۱٫۵۲ میلیارد دلار می‌رسد. یکی از دلایل رشد بازار نانوذرات طلا، محصولات پزشکی است، نانوذرات طلا به دلیل خواص ویژه‌ای که در این حوزه دارد بسیار مورد توجه سازندگان محصولات پزشکی هستند؛ از این رو، حوزه پزشکی را می‌توان یکی از عوامل موثر در افزایش بازار نانوذرات طلا دانست. در رتبه بعد، صنعت الکترونیک قرار دارد که انتظار می‌رود روی رشد بازار نانوذرات طلا تاثیرگذار باشد.

در درمان سرطان مشکلاتی نظیر کم بودن اثربخشی روش درمان، تعداد کم داروها، تومور‌های مقاوم در برابر دارو وجود دارد که بررسی‌ها نشان داده نانوذرات طلا می‌توانند به حل این چالش‌ها کمک شایانی کنند. از نانوذرات طلا برای تصویربرداری نیز استفاده می‌شود. در مجموع می‌توان گفت که با افزایش بیماری سرطان، بازار نانوذرات نیز گسترش می‌یابد.

وجود برخی ویژگی‌ها در نانوذرات طلا این ماده را برای محققان جذاب کرده است، از جمله این ویژگی‌ها می‌توان به مساحت سطحی بالا، خواص فیزیکی، شیمیایی و نوری منحصربه‌فرد، انطباق‌پذیری زیستی و همچنین امکان ترکیب شدن با مواد دیگر اشاره کرد. این ویژگی‌ها روی توسعه بازار نانوذرات طلا موثر هستند.

از نانوذرات طلا می‌توان در حوزه الکترونیک نظیر ساخت تراشه یا سیم استفاده کرد. بهینه‌سازی و کوچک‌سازی دو عامل بسیار مهم در صنعت الکترونیک است که نانوذرات طلا برای نیل به این هدف بسیار مفید هستند. رشد صنعت الکترونیک در منطقه آسیا اقیانوسیه به رشد جهانی بازار نانوذرات طلا کمک خواهد کرد.

حسگر‌ها در صنعت مواد غذایی و نوشیدنی بسیار کاربرد داشته و نانوذرات نقش مهمی در ساخت این حسگر‌ها دارند. حسگر‌های مبتنی بر نانوذرات طلا برای سنجش کیفیت مواد غذایی و تایید اصالت آن‌ها قابل استفاده هستند. حسگر‌ها نیز در توسعه بازار نانوذرات طلا موثر خواهند بود.

از نانوذرات طلا در ساخت حافظه‌ها نیز استفاده می‌شود، علاوه براین، به دلیل خواص نانوذرات طلا از آن‌ها در کاتالیست‌ها نیز می‌توان استفاده کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار