آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۲۶۳۹
رئیس شورای اجرایی نُجَباء:

فرماندهان القاعده و داعش نیرو‌های دستگاه امنیتی حزب بعث بودند

رئیس شورای اجرایی نُجَباء گفت: بسیاری از فرماندهان القاعده و داعش، نیرو‌های دستگاه امنیتی حزب بعث بودند که می‌خواستند در سیستم سیاسی عراق اختلال ایجاد کنند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حاج نصر الشمری در یک گفتگوی تلویزیونی با اشاره به اینکه تأسیس الحشد الشعبی در عراق تاریخچه غرب آسیا را به دو دوره پیش و پس از خود تقسیم می‌کند، تأکید کرد: بسیاری از فرماندهان القاعده و داعش، نیرو‌های دستگاه امنیتی حزب بعث بودند که می‌خواستند در سیستم سیاسی عراق اختلال ایجاد کنند.
 
رئیس شورای اجرایی مقاومت اسلامی نُجَباء در گفتگو با شبکه ماهواره‌ای این جنبش، تأسیس الحشد الشعبی را فصلی نو در تاریخ عراق توصیف کرد که تاریخچه غرب آسیا را به دو دوره پیش و پس از خود تقسیم می‌کند.
 
حاج «نصر الشمری» خاطرنشان ساخت: مقاومت اسلامی پیش‌تر در زمان اشغالگری آمریکا، آن‌ها را مجبور به خروج از عراق کرد و تأسیس داعش و گروه‌های مشابه، انتقام‌جویی آمریکایی‌ها از ملت عراق بود.
 
وی با اشاره به اینکه اگر فتوای جهاد کفایی صادر نمی‌شد، دیگر چیزی تحت عنوان عراق با مرز‌ها و نظام اجتماعی کنونی وجود نداشت، یادآور شد: زمانی که بسیاری از نیرو‌ها و فرماندهان امنیتی به‌دنبال فرار از کشور بودند، نیرو‌های بسیج مردمی مقاومتی مثال‌زدنی از خود به نمایش گذاشتند.
 
فرمانده ارشد حشد شعبی افزود: فتوای مرجعیت دینی نجف اشرف، جلوی سقوط کشور را گرفت و روحیه از دست رفته ملت عراق را تبدیل به حماسه و بسیجی بی‌سابقه کرد؛ درست وقتی که دستگاه‌های امنیتی عراق دچار فروپاشی کامل شده بودند.
 
الشمری در ادامه اظهار داشت: برای دیکتاتور‌های منطقه، دیدن نظامی که سیاستمدارانش هر چهار سال یکبار به‌واسطه انتخابات برگزیده می‌شوند، سخت است.
 
وی در این گفتگوی اختصاصی با شبکه ماهواره‌ای "النُجَباء" همچنین تصریح کرد: بسیاری از فرماندهان القاعده و داعش، نیرو‌های دستگاه امنیتی حزب بعث بودند که می‌خواستند در سیستم سیاسی عراق اختلال ایجاد کرده و آن را به شکست بکشانند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار