معاون امور اجتماعی و فرهنگی از تهیه و نصب سطلهای ویژه جمعآوری فیلترهای سیگار از مواد بازیافتی در بوستان سلامت منطقه ۲ خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یوسف مزارعی معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۲ با اشاره به اینکه هدف از انجام این کار فرهنگ سازی برای استعمال دخانیات و مدیریت پسماند ناشی از آن و حفاظت از محیط زیست است گفت: در فیلتر باقیمانده از سیگارهای دود شده، مواد سمی و فلزات سنگین خطرناک دیگری، چون نیکوتین، سرب، مس و کروم هم وجود دارد که در یک بسته متشکل از ۱۲ هزار الیاف پلاستیکی در هم تنیده مانند استات سلولز و تجزیه ناپذیر چا سازی شده اند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۲ با بیان اینکه فیلترهای سیگار و دیگر زبالههای ناشی از تنباکو سهم عمدهای از زبالههای سراسر جهان را به خود اختصاص داده اند افزود: فیلتر سیگارهایی که در فضای باز بر زمین انداخته میشوند به مرور زمان تجزیه میشوند و سموم آن در سطح فضا پراکنده میشود و با استنشاق این سموم آسیبهای جدی به ریهها وارد میشود همچنین این سموم پس از بارندگی از فیلتر به خاک منتقل شده و باعث آلودگی خاک و آسیبهای جدی به گیاهان میشود.
مزارعی در ادامه گفت: مردم باید از عوارض ناشی از رها کردن فیلترهای سیگار و تاثیر آن بر محیط زندگی و طبیعت آگاه شوند؛ و با استفاده از سطلهای ویژه فیلتر سیگار در بوستانها و معابر عمومی در حفظ سلامت و محیط زیست خود تاثیر گذار باشند.
سطلهای مخصوص جمع آوری فیلترهای سیگار از مواد بازیافتی تهیه شده اند و با دو هدف استفاده بهینه از مواد دور ریختنی در حفاظت از محیط زیست شهروندان و داشتن شهری بدون آلودگیهای زیست محیطی در بوستان سلامت منطقه ۲ نصب شده اند.