سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از اعتیاد ۶۲ هزار نفر در خراسان شمالی خبر داد و گفت: در این استان بیشتر مواد سنتی مصرف میشود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از بجنورد، احمد هاشمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در همایش روز جهانی مبارزه با مواد مخدر گفت: اعتیاد مشکل بزرگ زندگی بشر بوده و علاوه بر این که خودش آسیب اجتماعی است باعث به وجود آمدن آسیبهای دیگری مانند کاهش بازدهی شغلی، افزایش سرباری جامعه، اشغال تختهای بیمارستان، از بین رفتن کانون خانواده و افزایش بزهکاریها میشود.
هاشمی ادامه داد: ۲۸ میلیون سال عمر در دنیا توسط مصرف مواد مخدر از بین رفته است که نشان از اهمیت این بیماری دارد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گسترش بازار و تنوع مواد مخدر در دنیا را مشکل جدی عنوان کرد و خاطرنشان کرد: در سال ۲۰۱۸ فقط یک نفر از ۶ نفر دچار اعتیاد از درمان بهرهمند شده اند لذا نظام پیشگیری مورد توجه قرار گرفته است.
وی در ادامه به برنامههای وزارت بهداشت برای پیشگیری از اعتیاد اشاره کرد و افزود: آموزش مهارتهای زندگی مخصوص سنین مختلف، مداخلات در مشکلات گروههای سنی نوجوان و جوان و مداخله در برخی از مشکلات خانوادگی از جمله برنامههای ماست.
هاشمی تصریح کرد: در استان خراسان شمالی غربالگری و درمان اعتیاد مادران باردار که گروه پرخطری محسوب میشوند در دستور کار قرار دارد و همچنین بخش اعصاب و روان ویژه جوانان در بیمارستان امام رضا افتتاح شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از اعتیاد ۶۲ هزار نفر در خراسان شمالی خبر داد و گفت: در استان خراسان شمالی بیشتر مواد سنتی مصرف میشود درحالی که در برخی از استانهای دیگر مواد صنعتی بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.