اجرای طرح نقشه جامع علمی کشور در دانشگاه سمنان با حضور نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست با اعضای هیئت رئیسه و اعضای هیئت علمی دانشگاه سمنان بررسی شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در نشست اعضای هیات رئیسه با کوهدار مدیر کل ترویج و گفتمان سازی نقشه جامع علمی کشور، توانمندیهای دانشگاه سمنان در بخشهای مختلف بررسی شد.
نصیری رئیس دانشگاه سمنان در این نشست با اشاره به لزوم تدوین سند علم و فناوری استان گفت: با تدوین این سند ماموریت دانشگاهها مشخص میشود و ماموریت گرا شدن دانشگاهها به پیشرفت و توسعه منطقه کمک میکند.
نصیری به ظرفیتهای دانشگاه سمنان در بخشهای مختلف اشاره کرد و گفت: این دانشگاه به منظور حل مشکلات منطقه گامهای موثری برداشته است که از جمله آنها میتوان به ایجاد اتاق مساله در شهرک صنعتی سمنان به منظور تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و حل مشکلات صنایع و کمک به روند تولید، برگزاری همایش انتقال آب از دریای خزر به استان به منظور بررسی علمی انتقال آب و لزوم اجرای این طرح و ... اشاره کرد.
وی با بیان اینکه یکی از راههای کیفی سازی آموزش عالی ماموریتگرا کردن مراکز علمی با توجه به تخصصها است اظهار امیدواری کرد: این طرح به نحو مطلوب از سوی دانشگاه سمنان اجرا و نقشه راهی برای تعیین ماموریت این دانشگاه باشد.
نوروزی مدیر دفتر مطالعات شورای عالی انقلاب فرهنگی هم در این نشست گفت: دانشگاه سمنان با توجه به داشتن رشته زبان و ادبیات عربی میتواند به یکی از قطبهای پذیرش دانشجویان خارجی تبدیل شود.
مدیر کل ترویج و گفتمان سازی نقشه جامع علمی کشور هم در نشست با اعضای هیات علمی دانشگاه سمنان گفت: نقشه جامع علمی کشور مهمترین سند تحول علمی کشور است که در سال ۱۳۸۹ تصویب و در سال ۱۳۹۰ ابلاغ شد.
مدیر کل ترویج و گفتمان سازی نقشه جامع علمی کشور با بیان اینکه این نقشه جامع به عنوان مهمترین سند حوزه علم و فناوری کشور محسوب میشود گفت: در این نقشه سهم دانشگاهها در اجرایی سازی نقشه جامع علمی کشور تعیین میشود.
در این نشست اعضای هیات علمی دانشگاه سمنان سوالات و پیشنهادات خود را با مدیر کل ترویج و گفتمان سازی نقشه جامع علمی کشور و نیز مدیر دفتر مطالعات شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه اجرای این طرح مطرح کردند.