آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۴۵۳۹

فروش بلیت نیم‌بهای سینما در روز‌های غیر سه‌شنبه ممنوع شد

سخنگوی شورای صنفی نمایش فروش بلیت نیم‌بها در روز‌های غیر سه‌شنبه را تخلف اعلام کرد و از اکران فیلم‌های «سرکوب» و «کار کثیف» خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش  درباره شرایط فروش بلیت نیم‌بها توسط سینما‌ها، بیان کرد: در پی تخلف بعضی از سینماها  در ارائه بلیت نیم‌بها در ایام هفته و اعتراض شورای عالی تهیه‌کنندگان، شورای صنفی نمایش مقرر کرد بهای بلیت فقط بر اساس دستورالعمل وزارت ارشاد تعیین می‌شود و اقدام به فروش بلیت نیم‌بها توسط سینما‌ها در روز‌های غیر از سه‌شنبه تخلف محسوب می‌شود.

سخنگوی شورای صنفی نمایش همچنین گفت: قرارداد فیلم سینمایی «سرکوب» در گروه سینما آستارا برای اکران بعد از فیلم سینمایی «سرخپوست» ثبت شد. فیلم سینمایی «کار کثیف» از چهارشنبه در گروه سینما فرهنگ اکران خواهد شد و اکران فیلم سینمایی «دختر شیطان» محدود‌تر از قبل در  زیر گروه ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار