کد خبر:۷۷۵۷۴۶
انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده شریعتی:

آقای ظریف! آلوده شدن عرشه نفت کش حامل نفت ایران به چکمه‌های نجس نظامیان انگلیسی آرام و قرار را از ما گرفته/ به این رفتار، «متوسلیان‌گونه» پاسخ دهید

انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده شریعتی در نامه‌ای از محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه خواست تا واکنش قاطعی به توقیف نفتکش کشورمان توسط نظامیان انگلستان نشان دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده شریعتی طی نامه‌ای از محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه خواست تا واکنش قاطعی به توقیف نفتکش کشورمان توسط نظامیان انگلستان نشان دهد.

در این نامه آمده است: مطابق اخبار رسیده، روز گذشته، پنجشنبه مورخ ۱۳ تیرماه، نفتکش حامل نفت کشورمان به سوریه، در تنگه جبل الطارق، توسط نظامیان انگلستان، توقیف شده است؛ لذا برآن شدیم برمبنای رسالت مطالبه گری دانشجو و رساندن فریاد حق خواهی و ظلم نا پذیری ایران، انتظار ملت شریف از وزارت خارجه را در راستای حفظ عزت ایرانی، طی نامه‌ای یادآور شویم.

بلاشک بحث از عزتی که با مسائلی، چون برجام و حالا اینستکس، مخدوش شد، برای ما نیز تکراری شده، و انتظاری در قبال لغو یا ترمیم آن نداریم، چرا که طی چند سال گذشته از ریاست جمهوری یازدهم و دوازدهم این انتظار عملی نشد و کسانی را که منتقد این مسلک بودند را با صفاتی، چون بی سواد و بی شناسنامه رانده اید، راندن منتقدان و اتخاذ مسلکی که ثمره‌ای جز تحقیر در حوزه سیاست خارجه در جوامع جهانی عاید کشور نشد؛ لکن وظیفه ما، فررندان ملت در مطالبه گری بعنوان پیشگامان نظارت مردمی در منظومه مردم سالاری دینی، ما را مجاب می‌دارد، پس از ۶ سال از عمر دولت فخیمه که سیاست مذاکره آن به جای مقاومت در برابر استکبار، موجب خسارات بسیار به کشور شده است، یادآور آن شویم که مذاکرات و سیاست‌های مذکور مطرح شدند تا علاوه بر لغو بالمره تحریم ها، عزت ایرانی را در مناسبات جهانی، احیا کند.

همین نظامیان ملکه، در سال ۸۶، دوره به زعم شما، افول عزت ایران، پس از تجاوز به آب‌های ایران، توسط غیور مردان ایران اسلامی، دستگیر شدند، و با لباس دیپلمات در خیابان‌های ایران، گردانده شدند، و قطعا مستحضرید، توهینی بالا‌تر از این برای یک نظامی در مناسبات جهانی نیست، اما حالا کار به جایی رسیده، که پس از ۱۲ سال از آن ماجرا، سیاست مذاکره، و بواقع مسامحه و مصالحه (!) روباه پیر را به حدی وقیح کرده، به خود جرئت می‌دهد، نفتکش ما را متوقف کند، و نظامیانش را بر روی آن بفرستد.

چندی پیش شما نسبت به برگزاری جشن تولد این روباه پیر در تهران، که کمترین جنایتش در قبال کشورمان، کشتار ۹ میلیون ایرانی با قساوت تمام است، کوچکترین واکنشی نشان ندادید.

اگر این اقدام را نادیده بگیریم و انفعال شما و دستگاه وزارت خارجه را در این حوزه، خیانت ننامیم، عدم موضع گیری و اقدام کوبنده شما در قبال توقیف و تصرف نفتکش حامل نفت ایران، توسط نیرو‌های کثیف آنگلوساکسون، و آلوده شدن عرشه آن به چکمه‌های نجس نظامیان انگلیسی که دیدن تصویر آن آرام و قرار از ما گرفته، توجیه دیگری جز کرنش در برابر دشمن، و مخدوش نمودن مجدد عزت ایرانی نخواهد داشت.

جناب ظریف، امروز ۱۴ تیرماه، سالروز مفقود شدن حاج احمد متوسلیان است، فرض کنید حاج احمد هرگز مفقود نشده بود، آیا در شرایطی مشابه می‌گذاشت چنین اتفاقی بیفتد؟ یک انگلیسی جرئت میکرد برای تحقیر ما حتی نام ایران را بر زبان بیاورد؟ چه رسد به انکه با اسلحه بر عرشه نفتکش آن قدم بگذارد!‌ای کاش اراده خداوند برآن بود، این سرباز انقلاب پس از این همه سال اسارت در جایی که اسیر شد، که امروز در نزدیکی نفتکش توقیف شده مان واقع شده است، آزاد شود و نشان دهد، حتی در سن حدود ۹۰ سالگی نیز غیرت فرزندان خمینی، نمی‌گذارد چنین جنایتی و وقاحتی بی پاسخ بماند.

ما دانشجویان انقلابی، خواستار اقدامی سریع و درخور این وقاحت انگلیسی هستیم. شرف و غیرت ایرانی، و خون شهیدانی که بدست انگلیس پیر و ایادی او مظلومانه به زمین ریخته، و خونی که با دیدن تصاویر این جنایت که ساعاتی‌ست، در صفحات مجازی در حال دست به دست شدن است، به جوش آمده و پاسخ متوسلیان گونه ای، را از شما بعنوان نماینده و پرچمدار عزت ایران انتظار دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار