کد خبر:۷۷۶۲۶۵
خسروی در گفتگو با دانشجو:

کاهش میلی‌متری تعهدات ایران در برجام نشان می‌دهد که دولت همچنان به اروپا امید دارد

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی گفت: کاهش میلی‌متری تعهدات ایران در برجام نشان می‌دهد که دولت همچنان به اروپا امید دارد.

خسروی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: اروپا از زمان خروج آمریکا از برجام نشان داده که غیر قابل اعتماد است. با این وجود روند تقابلی دولت هم در کاهش تعهدات برجامی روند کندی داشته به گونه‌ای که ما انتظار داشتیم در گام دوم کاهش تعهدات شاهد اقدامات شدیدتری از جانب دولت باشیم.

وی با تاکید بر اینکه میزان کاهش تعهدات ایران در برجام در مقایسه با بدعهدی‌های اروپایی‌ها اصلا کفایت نمی‌کند، افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب به شرطی شدن مردم نسبت به برجام هشدار داده بودند، این روند در مورد اینستکس هم ممکن است اتفاق بیفتد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی کاهش میلی متری و ذره ذره تعهدات ایران در برجام را اشتباه دانست و گفت: خیلی منطقی است که اروپا، آمریکا را رها نمی‌کند؛ چرا که منافع ارتباط با آمریکا برای اروپایی‌ها بیشتر است، از طرفی اروپا توانایی پشت کردن به آمریکا را هم ندارد پس منتظر اروپا ماندن و اعتماد کردن به آن‌ها اشتباه است.

خسروی با بیان اینکه کاهش میلی متری تههدات برجامی نشان می‌دهد که دولتمردان همچنان به اروپا خوشبین هستند، تصریح کرد: اگر چه به نظر می‌رسد دولتمردان به اشتباه خود در اعتماد به اروپایی‌ها پی برده اند؛ اما روند اصلاح اشتباهات برجامی کند است و باید سرعت آن بیشتر شود.

وی بیان کرد: اگر اروپا صداقت داشت در انجام تعهدات خود وارد حوزه عمل می‌شد. در هر حال با حرف زدن مسئله‌ای حل نمی‌شود. در هر حال اگر قرار است پیشرفتی در اقتصاد و معیشت مردم رخ دهد این پیشرفت با اتکاه به اروپا و غرب محقق نمی‌شود و باید به ظرفیت داخل تکیه کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار