آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۶۷۵۶
همزمان با سفر معاون اول رئیس جمهور به جهرم؛

قرارداد اجرایی آموزش تسهیل‌گری بین دانشگاه پیام نور و معاونت توسعه روستایی منعقد شد

همزمان با سفر معاون اول رئیس جمهور به شهرستان جهرم تفاهم نامه دانشگاه پیام نور با معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم همزمان در ۷ استان وارد فاز اجرایی شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با سفر معاون اول رئیس جمهور به شهرستان جهرم دراستان فارس، تفاهم نامه دانشگاه پیام نور با معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم در راستای ایجاد بستر‌های اشتغال و توسعه مهارت آموزی در روستا‌ها و مناطق محروم همزمان در ۷ استان وارد فاز اجرایی شد.

محمدرضا زمانی، رئیس دانشگاه پیام نور کشور در این مراسم تصریح کرد: مهارت افزایی دانشجویان و توانمندسازی فارغ التحصیلان یکی ازاولویت‌های وزارت علوم است که دانشگاه پیام نور با انعقاد چندین تفاهم نامه، گام‌های مهمی برای تحقق این هدف برداشته است.

زمانی، مطرح کرد: انعقاد تفاهم نامه با معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران و سازمان فنی و حرفه‌ای اشاره کرد که در قالب آن دوره‌های مهارت آموزی به دانشجویان ارائه می‌شود.
 
رئیس دانشگاه پیام نور کشوربا اشاره به تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه پیام نور و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری اشاره و بیان کرد: پس از یک هفته از زمان انعقاد تفاهم نامه مذکور شاهد انعقاد قرارداد اجرایی آموزش تسهیل گری بین دانشگاه پیام نور و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری هستیم که در مرحله اول این طرح به صورت پایلوت در ۷ استان کشور از امروز اجرایی می‌شود.

وی افزود: ایجاد بستر‌های اشتغال و توسعه مهارت آموزی در روستا‌ها و مناطق محروم از جمله اهداف این طرح است که در قالب آن آموزش‌های تخصصی و دوره‌های کوتاه مدت و بلند مدت به داوطلبان ارائه و پس از کسب مهارت لازم، متقاضیان تحت پوشش تسهیلات معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری قرار می‌گیرند.

 زمانی با اشاره به اولویت‌های ۷ استان در تفاهم نامه مذکور خاطرنشان کرد: نخستین برنامه اجرایی این تفاهم نامه با برگزاری دوره‌های مهارت آموزی در ۷ منطقه شامل؛ دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی در حوزه سنگ‌های تزئینی، دانشگاه پیام نور فارس با محوریت مرکز جهرم صنایع تبدیلی و بسته بندی خرما، دانشگاه پیام نور همدان در حوزه صنایع دستی و چوب، دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در حوزه بوم گردی، دانشگاه پیام نور استان مرکزی در حوزه پوشاک، دانشگاه پیام نور کرمان در حوزه فرش، گلیم و پته و دانشگاه پیام نور لرستان (خرم آباد) در حوزه گیاهان دارویی و کشت‌های گلخانه‌ای آغاز خواهد شد.

رئیس دانشگاه پیام نور کشور اظهار کرد: هم اکنون ۱۰ مرکز نوآوری و ۱۲۰ هسته نوآور همراه با استارتاپ‌های مختلف در دانشگاه فعالیت دارند.
 
وی با اعلام این خبر که دفتر کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران در دانشگاه پیام نور ۳۱ استان کشور راه اندازی شده است، یادآورشد: در قالب این دفاتر علاوه بر ایجاد زمینه حمایت از ایده‌های و طرح‌های کارآفرینی، دانشجویان می‌توانند با صنف مورد نظر خود برای اشتغال در آینده ارتباط برقرار گرفته و زمینه مناسبی برای آینده شغلی خود رقم بزنند.

زمانی با اشاره به توانمندی‌ها و ویژگی‌های دانشگاه پیام نورتاکید کرد: دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور با جمعیت نیم میلیون نفر جایگاه مهمی درعرصه علم آموزی ایفا می‌کند. این دانشگاه ششمین دانشگاه بازجهان است که در کشور نیز در جایگاه نخست کیفیت خدمات آموزشی در رتبه بندی‌های وزارت علوم قرار دارد.

رئیس دانشگاه پیام نور کشور مطرح کرد: درحال حاضر قریب به ۴۳۰ هزار دانشجوی فعال، ۴ هزار عضو هیئت علمی، ۴۰ هزار حق التدریس و ۱۰ هزار کارمند در ۵۰۰ مرکز و واحد در سطح کشور و ۴۰ نمایندگی دانشگاه در سراسر جهان به فعالیت مشغولند.

وی با اشاره به توان علمی فارغ التحصیلان این دانشگاه گفت: ۳۰ درصد فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور در مقاطع تحصیلی بالاتر دانشگاه‌های دولتی و مطرح کشور پذیرفته می‌شوند.

زمانی خاطرنشان کرد: در ارزیابی سال ۲۰۱۹ رتبه بندی دانشگاه‌های جهان، دانشگاه پیام نور جزو ۲۶ دانشگاه برترایران قرار دارد.

رئیس دانشگاه پیام نور کشور بیان کرد: محتوای یکسان آموزشی وآزمون‌های متمرکز در سراسر کشور را از ویژگی‌های بارز دانشگاه پیام نور است در هر نیمسال تحصیلی ۳ میلیون نفر آزمون در دانشگاه پیام نور برگزار می‌شود که ۲۲ درصد از این آزمون‌ها در راستای صرفه جویی در مصرف کاغذ و حفظ محیط زیست به صورت آزمون‌های الکترونیکی انجام می‌شود.

گفتنی است در بخش دیگری از این مراسم، امید، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری نیز با بیان اینکه امروز در کشور نیروی با مهارت بیکار نداریم بلکه شمار زیادی بیکار بی مهارت وجود دارد، مطرح کرد: در شرایط امروز کشور بحث مهارت ورزی یکی از ضرورت‌های غیرقابل انکار است.

امید به انعقاد تفاهم نامه انجام شده با دانشگاه پیام نور اشاره کرد و اظهارداشت: باهمکاری رئیس دانشگاه پیام نور و مجموعه این دانشگاه، فرصت خوبی برای استفاده از فضای دانشگاه و امکانات آن برای مهارت ورزی فراهم شده است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: از منابعی که دولت در سنوات گذشته از محل صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستائیان تعریف کرد، شاهد کاهش ۳ درصدی بیکاری روستائیان هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار