معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم تولیدات شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناوری دانشگاه حکیم سبزواری را خوب ارزیابی کرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست هماندیشی با پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری، تولیدات شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناوری دانشگاه حکیم سبزواری را تولیدات خوبی ارزیابی و اظهار کرد: شرایطی که در این دانشگاه وجود دارد، نشان میدهد که با همه کاستی و نواقص، کارآفرینان و جوانان خلاق توانستهاند محصولات کارآمدی را به بازار عرضه کنند.
برومند گفت: هم اکنون حدود ۴۳ پارک علم و فناوری و ۱۹۰ مرکز رشد در کشور فعال است که ۴۲ هزار نفر در آنها مشغول فعالیت هستند.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با تاکید بر افزایش تعداد این مراکز علمی، اضافه کرد: شاغلان پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد از فارغ التحصیلان دانشگاهها هستند که در حوزههای مختلف، فعالیتهای پژوهشی انجام میدهند.
وی با تاکید بر اینکه حمایت بیشتر از پژوهشگران و فناوری از سیاستهای کلان توسعه آموزش عالی است، تصریح کرد: در همین راستا طرح "گرنت فناوری" از سوی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم در نظر گرفته شده تا دانشگاهها بتوانند بهتر با پارکهای علم و فناوری همکاری کنند.
برومند ادامه داد: این طرح از خروجیهای پژوهشی که میتوانند به فناوری تبدیل شوند، حمایت و پشتیبانی میکند.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با اشاره به تدوین آییننامههای اجرایی اعتبار پژوهشی (ستاپ)، تصریح کرد: «ستاپ» در سال گذشته اجرایی نشد، ولی مذاکراتی برای اخذ منابع مالی لازم انجام شده است.
وی همچنین با اشاره به بازدید از آزمایشگاهها و مراکز پژوهشی و مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری، اظهار کرد: این دانشگاه، دانشگاهی توانمند با اعضای هیات علمی قوی و امکانات و تجهیزات مطلوبی است.