شهردار جوان مشهد از زمان حضور خود تا به الان در بخش فرهنگی خود هنوز به ثبات نرسیده و با اتفاقات اخیر در معاونت فرهنگی شهرداری، به نظر میرسد وی به فرهنگ در مشهد بی توجه است.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- معصومه ترابیگی؛ مشهد پایتخت فرهنگی جهان اسلام به عنوان نمادی از الگوی فرهنگی در سطح کشور یاد میشود. دیدگاه همگان نسبت به موقعیت این شهر نگاه ویژهای است و انتظاراتی متفاوت؛ همچنین یکی از دغدغههای مهم مقام معظم رهبری توجه مسئولان فرهنگی به مقوله فرهنگ است که البته تهدیدات درونی حوزه فرهنگ کم توجهی مسئولان را نشان میدهد؛ لذا مسئولان برای جلوگیری از سایشهای فرهنگی باید در پرتو چینش مناسب و تعیین جایگاه صحیح افراد باشند و در این زمینه تلاش مضاعف کنند و برای دستیابی به نتیجه درخور، نیازمند طرح مهندسی فرهنگی هستند.
مسئولان ما اگر به دعواهای حزبی سیاسی ورود کنند تهاجم فرهنگی آسیب زننده به نظام را به دنبال خواهد داشت.
شهردار جوان مشهد از زمان حضور خود تا به الان هنوز به یک ثبات در بخش فرهنگی خود دست پیدا نکرده است و همچنین با توجه به اتفاق اخیر بوجود آمده از سوی مسئول فرهنگی به این نتیجه رسیده ایم که شهردار جوان مشهد مقوله فرهنگ را مورد توجه خود ندارد و افراد منصوب ایشان سرجای خود قرار نگرفته اند.
در بخشهای مهم شهری کسانی در اجرائیات قرار میگیرند که نه توان مدیریت کار را داشته و نه برنامهای برای آن موضوع تدوین کرده اند، مسئولیت پذیر نیستند و در قبال کارهایشان هم پاسخگو نیستند. این اتفاق اخیر بی سابقه نبوده و به بازه زمانی قبلتر برمی گردد.
انتظاری که از شهردار جوان وجود دارد اینست که با مدیریت و پیگیری بیشتر عمل کند، انتخاب سلیقهای و نابخردانه را کنار بگذارد و از جوانان بخواهند که وارد عمل شوند و فردی را برای این منصب برگزیند که از بین افراد، صاحب بهترین برنامه به عنوان مسئول تدبیر فرهنگ این شهر باشد.
فقط به این بسنده نکند که یکی را عزل کند و دیگری را جای او بنشاند، باید همانطور که در حرف هایشان قاطع و با برنامه جلو میروند در بخش فرهنگی هم به همین صورت عمل کرده و درست انتخاب کنند.
معصومه ترابیگی، دبیر واحد فرهنگی انجمن اسلامی پیام نور مشهد
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.