به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، انتشارات کتاب نیستان چاپ دوم رمان «حریم» نوشته صادق کرمیار را منتشر کرد.
کرمیار در «حریم» از سویی به سراغ ژانر تازه و کمتر تجربه شده در داستاننویسی بلند خود رفته است و از سوی دیگر مهارت و قدرت ذهنی وسیعی را در این حوزه به رخ مخاطب خود کشیده است.
این داستان را میتوان رمانی در ژانر اجتماعی برشمرد. رمانی برخواسته از متن اجتماع امروز و شخصیتپردازی شده با چهرهها و افرادی که بخشی از واقعیت دنیای زیستی جامعه ایرانی در دهه چهارم از انقلاب اسلامی به شمار میروند. او با زبان روایی دانای کلی که به خوبی خودش را از دل داستان کنار کشیده و مانند یک نریتور (گوینده) مستند به بازخوانی زندگی و زمانه شخصیتهای خود میپردازد و در همتندیگی زندگی آنها نسبت به هم را واکاوی میکند.
«حریم»، داستان مردی به نام شمس است. مردی نیکوکار و دارا و خوشبخت که تربیت شده مادری مذهبی است، اما حادثهای ناگوار باعث میشود تا شمس توبه کند؛ توبه از کمک به نیازمندان و توبه از همه باورهای سالهای دور و توبه از دستگیری دیگران و...
کرمیار درباره نوشتن این رمان میگوید: بسیاری از نوشتههایم مربوط به دهه 70 و اوایل دهه 80 است و هیچ کدام از این نوشتهها نیز در همان سالها منتشر نشد، «نامیرا» نیز یکی از همین نوشتهها بود که آقای سیدمهدی شجاعی از من خواست تا آن را منتشر کنم، بعد از نامیرا نیز کتابهایی که نوشته بودم اما منتشر نشده بود، را بازنویسی کرده و به نیستان برای چاپ میدادم.
وی ادامه میدهد: «حریم» نیز یکی از این نوشتهها بود که در سالهای 85 و 86 نوشته شد، اکنون به فراخور نیاز جامعه تصمیم به انتشار آن گرفتم، جامعه امروز ما به مسئلهای که رمان حریم به آن اشاره میکند، بسیار مبتلاست و آن چیزی نیست جز آسیب دیدن انسانیت انسان. امروز بشریت نیازمند این است که نگاه دوبارهای به خود بیاندازد و و در رفتار و و روابط خود بازبینی داشته باشد.
انتشارات کتاب نیستان چاپ دوم «حریم» را در شمارگان 2200 نسخه و به قیمت 34 هزار تومان منتشر کرده است.