آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۷۳۱۴
مدیر دفتر استعداد‌های درخشان دانشگاه شیراز:

برنامه «آشنایی با دانشگاه شیراز» ۲۳ تیر برگزار می‌شود

مدیر دفتر استعداد‌های درخشان دانشگاه شیراز از برگزاری برنامه «آشنایی با دانشگاه شیراز» ۲۳ تا ۲۵ تیرماه در دانشکده مهندسی شماره ۲ واقع در خیابان ملاصدرا خبر داد.

۲۳ تیر برنامه «آشنایی به دانشگاه شیراز» برگزار می‌شود /

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شست خبری روز معرفی دانشگاه  با حضور علی رضایی، مدیر دفتر استعداد‌های درخشان دانشگاه شیراز برگزار شد.

رضایی مطرح کرد: برنامه آشنایی با دانشگاه شیراز ۲۳ تا ۲۵ تیرماه ۱۳۹۸ در دانشکده مهندسی شماره ۲ واقع در خیابان ملاصدرا برگزار می‌شود.
 
مدیر دفتر استعداد‌های درخشان دانشگاه شیرازدر این نشست تصریح کرد: در اختیار قراردادن اطلاعات موثق، صحیح و کافی از رشته‌ها و معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه؛ از اهداف این برنامه به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: دانش آموزان، والدین و معلمان و سایر گروه‌ها می‌توانند از برنامه‌ها به صورت رایگان بهره‌مند شوند.

رضایی تاکید کرد: در مدت سه روز برگزاری برنامه، غرفه‌های متعدد برپا می‌شود و اساتید و دانشجویان اطلاعات کافی را به بازدیدکنندگان ارائه می‌ شود.

مدیر دفتر استعداد‌های درخشان دانشگاه شیراز ادامه داد: همزمان نشست‌هایی با حضور اساتید برتر هر رشته برگزار می‌شود و دانش آموزان و والدین به صورت صمیمی با اعضای هیئت علمی به گفتگو می‌پردازند تا از ویژگی‌های رشته‌ها آگاهی یابند.

وی افزود: اگر انتخاب رشته صحیح برای دانش آموزان صورت نگیرد، در آینده دچار مشکلات فراوان می‌شوند و ممکن است مجبور به تغییر رشته و یا ترک تحصیل شوند و یا فرد موثری نخواهند بود.

رضایی تصریح کرد: علاوه بر کنکوری‌ها، دانش آموزانی هم که می‌خواند در دبیرستان انتخاب رشته کنند می‌توانند با مراجه به غرفه‌ها و گفتگو با اساتید و دانشجویان، به صورت هوشمندانه و آگاهانه انتخاب رشته تحصیلی کنند.

مدیر دفتر استعداد‌های درخشان دانشگاه شیراز اظهار کرد: آشنایی با دانشکده ها، گروه‌های آموزشی و رشته‌های تحصیلی؛ بازدید از امکانات دانشکده‌ها (آزمایشگاه‌ها، کتابخانه‌ها و کارگاه ها)، آشنایی با امکانات رفاهی و فرهنگی دانشجویی، آشنایی با رشته‌های بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی از جمله بخش‌های برنامه روز معرفی دانشگاه  است.

وی در ادامه تاکید کرد: وجود ۲ دانشجوی نخبه و پویا می‌تواند فضای یک کلاس درسی را عوض کند و کل دانشجویان را به تلاش علمی تشویق کند.
 
رضایی گفت: ۹۱۴۹ دانشجوی کارشناسی، ۵۹۷۵ دانشجوی کارشناسی ارشد، ۲۹۴۷ دانشجوی دکتری و در مجموع ۱۸۰۷۱ دانشجو هم اکنون در دانشگاه شیراز مشغول به تحصیل می‌باشند.

مدیر دفتر استعداد‌های درخشان دانشگاه شیراز بیان کرد: ۱۲۰ رشته کارشناسی، ۳۲۱ رشته کارشناسی ارشد، یک رشته دکتری حرفه‌ای (دامپزشکی) و ۲۲۰ رشته دکتری تخصصی (PhD) در دانشگاه شیراز فعال است.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه بین المللی و جامع با بیش از ۷۰ سال سابقه، مقام دوم بین دانشگاه‌های کشور، از نظر پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات، امکانات و فعالیت‌های اجتماعی، دارای ۲۷ دانشمند برجسته‌ جهان اسلام و استاد برگزیده‌ کشوری، دارای بیش از ۷۰۰ عضوهیئت علمی که بیش از نیمی از آن‌ها در مرتبه‌ دانشیار و استاد تمام هستند، دارا بودن ۳۱ قطب علمی پژوهشی، پژوهشکده و مرکز تحقیقاتی، امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکتری در اغلب رشته‌ها، امکان گذراندن فرصت مطالعاتی برای دانشجویان دکتری دیگر دانشگاه‌ها، دارابودن دوره‌ پسادکتری و جذب متخصصان ایرانی مقیم خارج در این دوره‌ها، موفقیت دانش آموختگان دانشگاه شیراز در آزمون ورودی دوره‌های تحصیلات تکمیلی و همکاری گسترده با صنایع سازمان‌ها و نهاد‌ها برای حل نیاز‌های جامعه؛ از ویژگی‌های دانشگاه شیراز به شمار می‌رود.

رضایی با اشاره به مزایای انتخاب دانشگاه شیراز برای دانش آموزان ممتاز هم بیان کرد: پاسخگویی به همه‌ نیاز‌های علمی و پژوهشی دانشجویان استعداد درخشان، امکان ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز تا مقطع دکتری بدون شرکت در کنکور، داشتن مراکز حمایت از ایده‌های برتر و خلاقانه و شرکت‌های دانش بنیان، داشتن کتابخانه ها، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های بسیار مجهز، پیشرفته و مدرن، بهره مندی از امکانات و فضای آموزشی بسیار مدرن با شیوه‌های نوین تدریس، آرامش روانی و خیال آسوده با زندگی در کنار خانواده و دوری از دغدغه‌ها و مشکلات زندگی در خوابگاه؛ از مزایای انتخاب دانشگاه شیراز برای دانش آموزان ممتاز می‌باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار