
با حضور سرپرست دانشگاه یزد و بانی پروژه؛
عملیات احداث پروژه سرای فرهنگی دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد آغاز شد
مراسم آغاز عملیات احداث پروژه سالن چندمنظوره و کارگاههای آموزشی دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد با حضور سرپرست دانشگاه یزد و بانی این پروژه در محله گلچینان یزد برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم آغاز عملیات احداث پروژه سالن چندمنظوره و کارگاههای آموزشی دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد (سرای فرهنگی رسولیان) با حضور سرپرست دانشگاه یزد و بانی این پروژه در محله گلچینان یزد برگزار شد.
قاسم بریدلقمانی، سرپرست دانشگاه یزد در حاشیه این مراسم، در نشستی با مسئولان دانشکده هنر و معماری و بانی این پروژه، از اقدامات انجام گرفته از سوی خیرین در دانشگاه یزد به ویژه خاندان رسولیان تجلیل کرد.
گفتنی است، عملیات احداث این پروژه با نصب نمادین نخستین خشتهای این بنا توسط سرپرست دانشگاه یزد و بانی این پروژه آغاز شد. احداث پروژه سرای فرهنگی رسولیان در زمینی به مساحت ۸۱۰ مترمربع و در دو بخش مرمتی و ساخت انجام خواهد گرفت.
گفتنی است، عملیات احداث این پروژه با نصب نمادین نخستین خشتهای این بنا توسط سرپرست دانشگاه یزد و بانی این پروژه آغاز شد. احداث پروژه سرای فرهنگی رسولیان در زمینی به مساحت ۸۱۰ مترمربع و در دو بخش مرمتی و ساخت انجام خواهد گرفت.
سرپرست دانشگاه یزد در حاشیه این مراسم همچنین به موضوع ثبت بافت تاریخی یزد به عنوان میراث جهانی اشاره کرد.
لازم به ذکر است، ۳۱۰ مترمربع از این پروژه پس از بازسازی و مرمت در اختیار مرکز پژوهش بینالمللی بادگیر قرار خواهد گرفت و ۵۰۰ مترمربع نیز به احداث سالنهای چند منظوره و کارگاههای آموزشی دانشکده هنر و معماری اختصاص مییابد.
شایان ذکر است، این مجموعه به احترام حسن رسولیان بانی آن، به نام سرای فرهنگی رسولیان نامگذاری شد و مدت زمان اجرای آن با مجموع زیربنای ۱۱۰۰ مترمربع، ۱۷ ماه خواهد بود.
در این مراسم چند تن از اعضای هیئت رئیسه، مدیر طرحهای عمرانی دانشگاه رئیس دانشکده هنر و معماری، برخی از اعضای هیئت علمی این دانشکده، محسن عباسی عضو هیئت علمی دانشکده و عضو شورای اسلامی شهر و برخی دیگر از مسئولان دانشگاه نیز حضور داشتند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.