کد خبر:۷۷۷۵۰۹

حمایت رهبر اپوزیسیون ترکیه از خرید سامانه موشکی اس-۴۰۰

رهبر حزب جمهوری‌خواه خلق ترکیه از تصمیم دولت این کشور برای خرید سامانه دفاع موشکی اس-۴۰۰ از روسیه دفاع کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری آناتولی، «کمال کلیچدار اوغلو» رهبر حزب جمهوری‌خواه خلق ترکیه روز شنبه اعلام کرد تصمیم دولت اردوغان برای خرید سامانه دفاعی اس-۴۰۰ علیه روسیه با وجود تهدید‌های آمریکا، درست بوده است.

در حالی که برخی از اعضا و همچنین تعدادی از رسانه‌های وابسته به حزب جمهوری‌خواه خلق ترکیه انتقاداتی را از تصمیم دولت برای خرید سامانه دفاعی اس-۴۰۰ مطرح کرده‌اند، کمال کلیچدار اوغلو رهبر این حزب با حمایت از تصمیم دولت برای خرید این سامانه پیشرفته روسی اعلام کرد: «وقتی درخواست ترکیه از آمریکا برای دریافت سامانه دفاع موشکی پاتریوت بی‌پاسخ می‌ماند، واضح است که ترکیه به دنبال راه‌های دیگر برای تأمین امنیت خود می‌رود. ترکیه در یک منطقه استراتژیک و بسیار خطرناک که شبیه حلقه‌ای آتشین است، واقع شده و باید برای تأمین امنیت داخلی و خارجی خود اقدامات لازم را انجام دهد.»

تحویل سامانه‌های اس-۴۰۰ به ترکیه از صبح روز جمعه آغاز و تاکنون بخش‌هایی از سامانه موشکی اس ۴۰۰ وارد ترکیه شده است. مراحل اولیه انتقال اس-۴۰۰ به ترکیه از طریق هوایی در حال انجام است و مرحله بعدی که موشک‌های این سامانه را در بر می‌گیرد از طریق دریا انجام خواهد شد.

آمریکا خرید سامانه دفاعی اس-۴۰۰ از سوی ترکیه که خود جزو اعضای ناتو است را تهدیدی برای این پیمان نظامی تلقی می‌کند و به همین دلیل بار‌ها از آنکارا خواسته بود که از خرید اس-۴۰۰ چشم‌پوشی کند. واشنگتن تهدید کرده بود که اگر ترکیه از خرید اس-۴۰۰ انصراف ندهد، از تحویل جنگنده‌های اف-۳۵ به ترکیه که قرارداد آن قبلاً منعقد شده، خودداری خواهد کرد و حتی تحریم ترکیه را نیز در دستور کار قرار خواهد داد.

روز جمعه «مارک اسپر» سرپرست وزارت دفاع آمریکا در واکنش به آغاز فرآیند ورود سامانه دفاعی اس-۴۰۰ به ترکیه اعلام کرد آمریکا موضع گذشته خود مبنی بر عدم تحویل جنگنده‌های اف-۳۵ به ترکیه در صورت لغو نشدن قرارداد آنکارا با مسکو برای خرید سامانه اس-۴۰۰ را تغییر نداده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار