وظايف دستگاه هاي اجرايي براي ساماندهي اوقات فراغت جوانان مشخص شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۷۹
با تصويب شوراي عالي جوانان

وظايف دستگاه هاي اجرايي براي ساماندهي اوقات فراغت جوانان مشخص شد

در راستاي حفظ و ارتقاي سلامت جسمي، رواني، اجتماعي و معنوي جوانان و به منظور ارتقا كيفيت برنامه‌هاي فرهنگي مرتبط با نسل جوان همه دستگاه هاي اجرايي موظف شدند برنامه‌هاي مصوب اوقات فراغت جوانان را به سازمان ملي جوانان اعلام كنند.

به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دولت، بر اساس اين مصوبه همه دستگاه هاي اجرايي موظف شدند در ستاد مركزي و استان‌هاي سراسر كشور همه ساله قبل از شروع سال جديد، اقدامات و فعاليت‌هاي اجرايي دستگاه متبوع را ذيل سياست‌ها و برنامه‌هاي مـصوب اوقات فراغـت جوانان با تعيين اهداف كمي و كيفي، طرح‌ريزي و به سازمان ملي جوانان اعلام كنند و سازمان ملي جوانان موظف به تطبيق اقدامات اجرايي با سياست‌ها و ارائه گزارش به شوراي عالي است.

بر اساس اين مصوبه، كليه دستگاه‌ها موظف شدند اقدامات و فعاليت‌هاي اجرايي اوقات فراغت را به عموم مردم به اطلاع‌رساني كنند و سازمان صدا و سيما نيز موظف شد اقدامات و فعاليت‌هاي فراغتي دستگاه‌ها را در شبكه‌هاي سراسري و استاني با هماهنگي سازمان ملي جوانان به اطلاع عموم برساند.

همچنين با تأكيد بر برنامه‌هاي تابستانه مقرر شد همه‌ساله نمايشگاه و افتتاحيه برنامه‌هاي اوقات فراغت در همه استان‌ها برگزار شود و برنامه‌هاي اوقات فراغت جوانان در بخش‌هاي دولتي و غيردولتي به اطلاع عموم برسد شود.

بر اين اساس، اين مصوبه همه دستگاه‌ها در ستاد مركزي و استان‌هاي سراسر كشور را موظف كرد به مستندسازي اقدامات و فعاليت‌هاي اجرايي اوقات فراغت و معرفي الگوهاي موفق و برتر اقدام كنند و سازمان نيز موظف شد برترين‌هاي اوقات فراغت جوانان اعم از مجريان بخش‌هاي دولتي و غيردولتي و بهره‌برداران برنامه‌ها را شناسايي و معرفي كند.

همچنين بر اساس اين مصوبه دستگاه‌هاي دولتي و نهادهاي عمومي موظف شدند مشخصات و ظرفيت منابع، امكانات و تجهيزات فراغتي دستگاه متبوع را تنظيم و به سازمان ارائه دهند و سازمان نيز موظف شد علاوه بر طراحي و استقرار پايگاه جامع اطلاعات فراغتي كشور و درج اطلاعات مزبور در اين پايگاه، به تخصيص و تقسيم امكانات به ساير دستگاه‌ها و بخش‌هاي غيردولتي نظارت و گزارش دهد.

بر اين اساس، همه دستگاه‌هاي اجرايي و استانداري‌ها موظفند برنامه‌هاي اوقات فراغت و ساماندهي ازدواج جوانان را ذيل برنامه‌هاي بودجه‌اي سالانه درج كنند و معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رئيس‌جمهور نيز موظف است همه ساله در خصوص پيش‌بيني اعتبار برنامه‌هاي مزبور براساس پيشنهاد سازمان اقدام كند.

بر اساس اين مصوبه، جلسه فوق‌العاده شوراي عالي جوانان در هفته منتهي به روز ملي جوانان سال جاري برگزار و سياست‌ها و برنامه‌هاي اجرايي ارتقاي هويت ايراني جوانان بررسي و تصويب خواهدشد و همه دستگاه‌ها موظفند ظرفيت‌ها و قابليت‌هاي اجرايي دستگاه متبوع را ذيل بسته پيشنهادي بررسي و نظرات اصلاحي و تكميلي را ظرف يك ماه آينده به سازمان ملي جوانان اعلام نمايند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار